hata kodunu ve metnini verirmisin bazen güncelleme dosyalarini doğrularken hata oluyor güncelleme dosyalarini indirmeden yüklemeye geçiyor.
Vista denilen işletim sistemi, hızlı gibi gözüken fakat gerçekte hiç de öyle olmayan; -sadece update esnasında bile RAM konusunda tavan yapan ve kullanıcıyı bıktıran- bir işletim sistemidir.vista bazen güncelemeleri yapamıyor. güncelemeleri tekrar tekrar yaptırmayı denerseniz bir süre sonra düzelir...
yeteri kadar iyi bir pc'n varsa bu tip şeyleri hissetmessinVista denilen işletim sistemi, hızlı gibi gözüken fakat gerçekte hiç de öyle olmayan; -sadece update esnasında bile RAM konusunda tavan yapan ve kullanıcıyı bıktıran- bir işletim sistemidir.
Konumuz update olduğu için, değerlendirme kriterimiz öncelikle bu.yeteri kadar iyi bir pc'n varsa bu tip şeyleri hissetmessindedem zamanında kalma pcye vista kurulmasını tavsiye etmem
![]()
![]()
Vista denilen işletim sistemi, hızlı gibi gözüken fakat gerçekte hiç de öyle olmayan; -sadece update esnasında bile RAM konusunda tavan yapan ve kullanıcıyı bıktıran- bir işletim sistemidir.
Bilgisayarinda office 2003 yada 2007 kurulumu?
Eger kuruluysa guncelleme seceneklerinden ofis guncellemelerini bos birak.
Eger sorunun cozulmez ise guncelleme paketlerini microsoft.com'dan kendin indirebilirsin.
2007 yüklü kendi sitesinden nasıl güncelleme yapıyoruz?