Güncelleme Hatası

BugraK.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Win10 kullanıyorum.Etkinleştirilmiş bir şekilde 2 yıl kadar önce satın aldık.O zamandan beri güncellemeleri kontrol etmemiştim.Son 1-2 ayda güncellemeleri kontrol edip yapmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor.Eski oyunlara da (GTA SA) girmeye çalışınca directplay öelliği aktif değil diyor.Aktif hale getirmek için denetim masasında yapmaya çalışıyorum.Başvuruda bulunan derleme bulunamadı diye hata veriyor.Merak etmeyin bu konuyla alakalı youtube daki çoğu videoyu izledim.Hepsi aynı yolu gösteriyor.BEnim yaşadığım sorunları yaşayan kişilerin forumlarda sorunları hep yanıtsız kalmış.Bilgisayarıma Win10 u microsoftun sitesinden güncellemeye çalıştım.Bütün yüklemeleri yaptı.Son kısımlara gelince %86 da kaldı ve hata verdi.Bilgisayarımda kapattığım bazı özellikler mi sorun yaratıyor yoksa bir şey mi eksik bulamadım.Merak etmeyin çoğu forumu gezdim ve hiçbirinde benim yaşadığım sorunun çözümü yok ki zaten benim yaşadığımı yaşayanların soruları cevaplanmadan kalmış ve 3-4 yıl cevap verilmemiş.Lütfen yardımcı olun..!
Bir de GTA : SA yı kurdum ama açmaya çalışınca Direct9 olamsı gerek diyor ki benimki Direct12 . Bu sorunun çözümünde her yerde denetim masasında özellik aç kapadan eski bileşenlerden aktif hale getiriyor ancak ben bunu yapmaya çalışınca hata alıyorum.Bütün resimleri ektedir.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    6.6 KB · Görüntüleme: 98
  • 2.PNG
    2.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 97
  • 3.PNG
    3.PNG
    38.4 KB · Görüntüleme: 109
  • 4.PNG
    4.PNG
    26.6 KB · Görüntüleme: 110

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
4. fotoğrafın Alt kısımda Windows 10 1909 özellik güncelleştirmesi diye bir seçenek var. Onu indirmeyi deneyin. Eğer onda da hata alırsanız temiz kurulum yapın cihaza.

BugraK.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eksik güncellemelere baktım ve NetFrameWork diye bir şeyi güncellemeye çalıştım ancak onu kurarken Windows Güncellenmemiş (KB4534132) ' yazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows güncellemelerini yapmaya çalışıyorum ancak hepsinde eksik dosya diyor.Dosyalarını microsoftun sitesinden bulup indirmeye çalışınca da ' Windows Güncelleştirmesi (KB4534132) ' yazıyor ve kurulum yapmıyor.Bu koddaki şeyleri indirmeye çalışıyorum.Kurulum yaparken yine aynı hatayı veriyor ve böyle bir döngüye girdi.Bu dosyaları yüklemek için windows güncellemem lazım.Güncellemem için de yüklemem lazım.Olmuyor.

Son düzenleme: