samizeldestan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Başlıkta belirttiğim gibi şu anda sağlam olan ve ödeme yapan para kazanabileceğimiz site varmı acaba?
Başlıkta belirttiğim gibi şu anda sağlam olan ve ödeme yapan para kazanabileceğimiz site varmı acaba?
Ne yapıyoruz bu sitede acaba tam olarakberubydiye bi site var başlangıçta 1 tl ile başlıyosun .. biriktirdğin paraları ay sonu ödeme olarak alıyorsun ben sadece meraktan girip 3 tl yapmıştım ödemeyide aldım paypaldan sağlam sitedir
Buradan girip reklamlara tıklayarak para kazanabilirsiniz, ayrıca matomy tekliflerini yyaparakda sağlam gelir elde edebilirsiniz, ref linkimi verdim, dilerseniz yeniden anasayfaya dönüp referansım olmadanda girebilirsiniz siteye, bu sadece bana para kazandırmamanızı sağlar, referansımda üye olursanızher türlü bilgi ve öneriyi sağlayabilirim
yatırım yapmadan kazanabilen siteler var.hiç yatırım yapmadan kazanabileceğin bir sistem yoktur muhtemelen.. incir.com ve benzeri alış veriş siteleri var bir miktar yatırım yaparak hesap açıyorsun
hotfile?upload yaparak kazanabilirsiniz. turbobit.net hotfile.com vb.
hotfile?