Güncel DVD RW Önerisi?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba;
Yaklaşık olarak bir yıldır Asus DRW-24B1ST kullanıyorum. Çok memnunum hemen hemen tüm CD ve DVD'leri okuyup yazıyor, kullanmış olduğum markalar.
Princo, Maxell, sony, verbatim, a4tech, dms, philips, tdk kullandım ve hiç birinde sorun yaşamadım B3 modelinde'de sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

serkan0661

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Yaklaşık olarak bir yıldır Asus DRW-24B1ST kullanıyorum. Çok memnunum hemen hemen tüm CD ve DVD'leri okuyup yazıyor, kullanmış olduğum markalar.
Princo, Maxell, sony, verbatim, a4tech, dms, philips, tdk kullandım ve hiç birinde sorun yaşamadım B3 modelinde'de sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

İlginiz için teşekkürler. İki ürünün de fiyatı aynı. Arasındaki fark nedir diyecem ama herhalde B3 olan daha günceldir. =)

--- Mesaj Güncellendi ---

B3 modeline extra bikaç özellik daha koymuşlar. Bir nevi B1'in update edilmiş hali diyebiliriz. Tamamdır yarın bir internet sitesinden satın alıyorum 48 TL nakit ve elden.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kesinlikle asus. geçmişte lg kullandım ama pek memnun kalmadım. performansını çabuk kaybetti. şu an pioneer kullanıyorum ama asus kadar memnun değilim. önceki dvd yazıcım asus idi ve okuma performansı çok daha iyiydi. :)

serkan0661

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünü aldım. Sata USB dönüştürücü ile laptobuma bağladım.

Oldukça kaliteli bir ürün diyebilirim. Sessiz sedasız hızlı bi şekilde işini yapıyor. :)

Laptobumun kendi DVD yazıcısı bir DVD'yi en düşük 3X en hızlı 8X hızında yazdırabiliyor. Ki bende hep en düşük de yazdırırım ki sorun olmasın. Ama bu cihaz en düşük 6X en yüksek 16X hızında yazdırıyor. Şimdi ben 6X hızında yazdırınca acaba başka sürücüler okurken problem yaşar mı?

Anlamadığım bişeyde madem en düşük hızda sorunsuz oluyor o zaman neden yeni cihazlar daha hızlı üretiliyor? Bu yemeğin yavaş pişince daha lezzetli olması gibi bişey mi? :D

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kesinlikle al ben kullanıyorum diski yazıyor hem hızlı hem sessiz en büyük özelliği bu bide kasayı titretmiyo

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hayırlı olsun. 6x hız sorun çıkarmaz.