sonbaronbükücü
Öğrenci
Dostlar instagramda gümrüktech diye bir sayfa var ve gümrükten ihale ile ürünler aldığını ve bu yüzden ucuz satış yaptıklarını söylüyor bu sayfadan alış veriş yapan var mı? Varsa güvenilir mi?
Bence bulaşmayın hiç. İsminde bile hayır yok.Dostlar instagramda gümrüktech diye bir sayfa var ve gümrükten ihale ile ürünler aldığını ve bu yüzden ucuz satış yaptıklarını söylüyor bu sayfadan alış veriş yapan var mı? Varsa güvenilir mi?
Dostum benim niyetim orda satışta olan bir loptop ı almak fiyatı çok cazip ve benim çok pis kanasım var o yüzden yardım pleaseeBence bulaşmayın hiç. İsminde bile hayır yok.
Fiyatı mantıklı değil muhtemelen. İnanmayın piiman olursunuz.Dostum benim niyetim orda satışta olan bir loptop ı almak fiyatı çok cazip ve benim çok pis kanasım var o yüzden yardım pleasee
O laptopun linkini özelden at bana. Bütçeni söyle, sana öneri yaparım.Dostum benim niyetim orda satışta olan bir loptop ı almak fiyatı çok cazip ve benim çok pis kanasım var o yüzden yardım pleasee
Satış instagram üzerinden oluyorsa uzak durun. 3-4 sene önce küçükken birkaç kez dolandırılmıştımDostlar instagramda gümrüktech diye bir sayfa var ve gümrükten ihale ile ürünler aldığını ve bu yüzden ucuz satış yaptıklarını söylüyor bu sayfadan alış veriş yapan var mı? Varsa güvenilir mi?