Gülse Birsel TV'yi bırakıyor

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ATV'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası ekranlara veda etme kararı aldı. Peki bu ara neden verilecek? Dizi tekrar ne zaman başlıyacak? Bu karar neden alındı? İşte dizinin akıbeti...

'Avrupa Yakası'nın yaratıcısı, diziyi 1 yıl sonra bırakıp sinema ve tiyatroya ağırlık vereceğini açıkladı. Güzel yıldızın hayattaki en büyük amacı ise 'gerçekten iyi oyuncu' olabilmek.

'Avrupa Yakası'nın yaratıcısı Birsel, diziye bir yıl daha devam ettikten sonra ara vereceğini söyledi. Gülse Birsel, gelecekle ilgili planlarını Elele dergisine anlattı. 'Tiyatro ya da sinema yapmak istediğini belirten Birsel, "Beni en çok heyecanlandıran şey Bodrum'da bu yaz sinema filmi yazmak" dedi.
Filmin türünün komedi olacağını söyleyen Gülse Birsel, "Ama ortada henüz ne hikaye var ne de karakter" diye konuştu. Hayattaki en büyük amaçlarından birinin de 'gerçekten iyi oyuncu' olmak olduğunu belirten Birsel şöyle devam etti: Bunu 45'imde de başarabilirim, 70'imde de. Hiçbir zaman da olmayabilir ama ölene kadar çabalamaya devam edeceğim!

* Hiçbir zaman kendimi bir kamera önü insanı, star, sahne sanatçısı filan gibi görmedim. Hâlâ da görmüyorum. Ben daha çok yazan, idare eden, karar veren, planlayan bir insan gibiyim kendi gözümde... Yolda insanlar tanıdığı zaman, dalgın bir günümdeysem hâlâ şaşırıyorum.

EGOYU KIRMA İŞİ!
* Oyunculuk bence egoyu kırma işi. Başkalarının hayatlarını, dünyasını görmek, anlamak, çözmeye çalışmak... 'Oyuncu' ile 'şov insanı' iki ayrı şey. Ben iyi oyuncuların utangaç insanlar olduklarını düşünürüm... Bunu anladıktan sonra çekingenliğimden utanmamaya başladım. Özellikle ödül törenleri benim için kabustur.

* Bambaşka karakterleri oynamak isterim. Bana iyi oyuncu diyenler var ama benim kafamdaki 'oyunculuk' standartı başka. Gerçekten 'iyi oyuncu' olmak benim hayat amaçlarımdan biri. Bunu 45'imde de başarabilirim, 70'imde de. Hiçbir zaman da olmayabilir ama ölene kadar çabalamaya devam edeceğim!

* Birkaç yıl önce 'Statü Endişesi' diye bir kitap okudum. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Sonuçta ne aşk, ne para, ne statü, ne ev almak, ne dünyayı dolaşmak! Bunlar mutluluğun uzun vadeli formülleri değil. Seyahate çık, gez nereye kadar? Sağlığın olduktan sonra uzun vadede mutlu edecek tek şey sevdiğin işi yapmak.

* Yüksek tempoda çalışırken, ara sıra 'Eyvah başka şeyleri ıskalıyorum' hissi geliyor. Spora başlamam gerektiğini düşünüyorum. Binnur Kaya doğum günümde şan dersi hediye etti; bu yaz yapabilirsem yapacağım...

BU YAZ FİLM YAZACAĞIM
* Kendimi karşımdakinin yerine koyar, hep anlamaya çalışırım. Gerçek hayatta çok daha yumuşak ve utangaç biriyim aslında. Kırmaktan, ukala durumuna düşmekten çok korkarım.

* Yaptığım işten şu anda memnunum. Bir şey benim hoşuma gitmez, mutlu etmezse, isterse kariyerle ilgili dünyanın en doğru şeyi olsun, ben onu yapamam.

* Şu sıralar beni en çok heyecanlandıran şey Bodrum'a gitmek ve oturup, sinema filmi yazmak... Yaz sonuna kadar İstanbul- Bodrum arası gitmeli, gelmeli olacak. O sinema filmi heyecanlandırıyor. Başka bir format olacağı için korkutuyor da.

Kaynak

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
iyi dizi , güzel dizi ama sanki zamanını doldurdu gibi geliyor banada...

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle maxxdump artık hep aynı şeyler tekrarlanmaya başlandı , seyrederken aynı şeyleri , aynı espirileri daha önce seyretmiş gibi oluyorum..

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Valla ikinizede katılıyorum bence tadında bırakmak lazım tuttu diye 15-20 sene aynı diziyi yapmasınlar artık...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Güzel zamanında bırakın ki ; sonradan güzel olarak anılsın.. ;)

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
süper bi dizi tabiki ama bencede tadında kalmalı gülse birsel ise bence süper bi iş yaptı avrupa yakası ile
yani esprileri karakterleri ile gercekten çok uzun süre bile hatırlanacak bittiğinde ise sevneleri tarafından özlenecek bi dizi yaptı g.a.g sunarken bile çok gülüyodum ben bu kadına seviyorum yaw

IceQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede bıraksın artık.. işin suyu çıktı.yani düşünün bir avrupa yakasında burhanın olmadıgını..?
eger dizi bir oyuncunun üstünde gidiyorsa ne kadar dogrudur bilemem.
Başarılı bir kadın..şüphesiz ama başka projelerde görmek daha guzel olur sanki.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede bitmesinin zamanı bir 6 ay ara burhan altıntop yeni bir dizi ile tekrar patlar

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu kadın rol yapamıyor, hatta kendini komik sanması bile bir felaket. Diziyi de Engin Günaydın götürüyor, o olmasa fıs yani.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Gülse Birsel kesinlikle çok başarılı. oyunculuk konusunda kendini doğru anlatmış :)
dizinin suyu çıkmadı bence çünkü tekrarlarını bile keyifle iziliyor insanlar.
yalnız bitirilmesi de iyi olur. yeni çalışmalara başlaması yeni eğlenceler sunacaktır.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bayat ve birbirini tekrarlayan espirilerine artık kimse gülmüyor, oyunculuk konusundada nasıl ii deniyor anlamış değilim :confused: hiç rol yapamıyorlar, oyuncumu görmediniz siz :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
oyuncuyu Güle Birsel' in kendisi de bizde iyi görmüşüz :)

yazıyı okuduysanız kendini iyi bulmadığını söylemiş olduğunu görmeniz gerekti.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yazıyı okudum, zamanında gülse birsel köşesinde oyunculuğuna laf atanları çok konu aldı, malzeme ortada şimdide böyle konuşuyor :) zaten kötü oyuncuyum demiyor ama berbat bir oyuncu, senaryolarıda birbirinin aynı !!!