Gülben Ergen boşanıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Gülben Ergen ve eşi Mustafa Erdoğan'ın boşanacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yeni Şafak gazetesinden Adnan Sökmen'in haberine göre Ergen; eşi Erdoğan'dan boşanmak için dava açtı.

BOŞANMA DİLEKÇESİNİ VERDİ

Sanatçının avukatı yaptığı açıklamada 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma dilekçesini dün Kadıköy 2. Aile Mahkemesi'ne verdiğini söyledi.

Gülben Ergen, Atlas adlı bebeğini dünyaya getirdikten sonra bir süre müzik dünyasından uzak kalmıştı. Ergen kısa bir süre önce çıkardığı yeni albümüyle piyasaya hızlı bir dönüş yapmıştı.

YALANLAMIŞTI AMA

Sanatçı, eşiyle zor günler geçirdikleri yolundaki iddiaları, “Çok şükür, örnek bir evliliğim var. Çocuğumla, yeni çıkan albümümle ve başarılı sanat hayatımla çok mutluyum” diye yalanlamıştı.

Kaynak

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Her zaman söylerim
Evlilik çoluk çocuk işi değil.
Bir insan dünyanın en meşhuru olabilir,bir orduyu yönetebilir,bir ülkeyi de yönetebilir,ama bir insanı severek idare etmesi ise bunların hepsinden de zordur.
Bir kere sevginin ve aşkın hakkını vermesi gerekir.
Eğer vermez ise sevgi ve aşk onun evine girmeyecektir.

Saygılarımla

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Mehmet dedi ki:
Her zaman söylerim
Evlilik çoluk çocuk işi değil.
Bir insan dünyanın en meşhuru olabilir,bir orduyu yönetebilir,bir ülkeyi de yönetebilir,ama bir insanı severek idare etmesi ise bunların hepsinden de zordur.

Saygılarımla

evet çok haklısın mehmet abi Zzz

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[size=8pt]Thalia[/size](2003) [size=8pt]Gülben Ergen[/size](2008)
m.jpg

...

"Lay la lay la lay..." ve "Sürpriz sürpriz sürpriz..."

Edit: Konu başlığını Gülben Erken Boşalıyor mu? diye okudum.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
o gün hamile mi diye çıktı fakkee bunlar fakee :P

reklam kokan hareketler bunlar ;)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Mehmet dedi ki:

Kesinlikle çok doğru söylemişsiniz...

Karşındakini sevip sayacaksın ve değer vereceksin artık tek değilsin iki kişisin ona göre düşünüp ona göre hareket edeceksin bunun ge tirdiği sorumlulukları taşımaya hazırsan evlenmelisin...!

Dilerim boşanmazlar çünkü artık iki kişi değil üç kişiler iyi düşünmeleri gerekiyor hatta bazı isteklerini ikinci plana atmaları gerek bence tabi... Tabi şiddetli bir geçimsizlik soz konusu ise ypacak bişey yok zaten kendilerinin bileceği birşey...

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Mehmet abimiz çok doğru izah etmiş...

Ayrıca boşanmalarda her zaman en çok sıkıntıyı çocuklar çeker. İlla bir yerden bir eksikliği olur. Çocukları düşünmeden hareket etmemeliler. Bir de evlilikleri sallantıda olan çiftlerin ''bir çocuğumuz olsa belki aramız düzelir'' tezi ile çocuk sahibi olmalarına çok kızıyorum. Yahu deney faresi değil bu bir hayat! Çocuk doğdu... Ama yine evlilikte ters giden bir şeyler var. Ne olucak şimdi ''e hadi boşanalım!'' iyi de çocuk?! Bir sorun varsa oturup konuşmalı, bir sonuca vardırılmalı. ''Bakalım düzelicek mi?'' diyerek çocuk yapılmaz...

Gülben, Mustafa Erdoğan çifti ayrılıyor mu ayrılmıyor mu bilmiyorum tabii ki ama Erdoğan ailesinin boşanmaya sıcak bakmayacaklarını çok iyi biliyorum. Hele hele Atlas bebek varken sanmam... Allah yardımcıları olsun hiç bir yuva bozulmasın tabii...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Boşanmak evlenmek ne kadar basit bu insanlar için...

Tabi ki neler oluyor bilemeyiz ama yazık...

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
parası çok olanınn yapacak işide olmuyo işte bunlar giibi evlenip boşanırlar
bunların tek derdi param olsun yanımdada erkek olsun yeter canım isterse bide çocuk yapalım ohh yemede yanında yat olmasa basarız tekmeyi gider olur biter gibi bi anlayışla yaşayan boşluk içindeki insanlar neyi düzgün yapıoylark, evliliğide düzgün yapsınlar evlenmek yatıp kalmaktan çok daha fazlasıdır bunu bilmiyolar

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
paşazede dedi ki:
bunların tek derdi param olsun yanımdada erkek olsun yeter canım isterse bide çocuk yapalım ohh yemede yanında yat olmasa basarız tekmeyi gider olur biter gibi bi anlayışla yaşayan boşluk içindeki insanlar neyi düzgün yapıoylark, evliliğide düzgün yapsınlar evlenmek yatıp kalmaktan çok daha fazlasıdır bunu bilmiyolar
bazı insanlara da konuşmak kolay geliyo.ben onları savunmuyorum zaten tanımam da ama kim bilebilir ki özel hayatları nasıl? reklam için evlenilmez de boşanılmaz da.sen onların aslında ne yaşadıkalrını biliyo musun da böle söylüyosun.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
corpuscallosum dedi ki:
paşazede dedi ki:
bazı insanlara da konuşmak kolay geliyo.ben onları savunmuyorum zaten tanımam da ama kim bilebilir ki özel hayatları nasıl? reklam için evlenilmez de boşanılmaz da.sen onların aslında ne yaşadıkalrını biliyo musun da böle söylüyosun.
sen biliyosun galiba

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
paşazede dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:
paşazede dedi ki:
sen biliyosun galiba
dikkat ettiysen tanımıyorum savunmuyorum dedm

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
corpuscallosum dedi ki:
paşazede dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:
paşazede dedi ki:
sen biliyosun galiba
dikkat ettiysen tanımıyorum savunmuyorum dedm
e ozaman zoruna giden ne

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
zoruma bişe gitmedi.sadece çok kesin yargılarla konuştun da uyarayım dedim.benm şahsen hoşuma giden bişe değil.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19

arkadaşlar gerginlik oluşmasın.

paşazede Ö.M. yolu ile uyarılmıştır.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
patrick dedi ki:
arkadaşlar gerginlik oluşmasın.

paşazede Ö.M. yolu ile uyarılmıştır.
zaten doğruyu söleyen 9 köyden kovulurmuş..
ben aaa aman boşanmasınlar arkdasar imza toplayalım bişeyler yapalım çocuğu var yazık olur desem bu uyarıyı almıcaktım
umurumda değil doğru bildiğimi sölerim yaazarım başkalarının hoşuna gitmicek diye susucak değilim sadece fikrimi söledim burdaki herkes gibi ama birilerinin zoruna gittiyse bananne zoruna gidenler düşünsün

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
doğruları, doğru uslûp kullanarak dile getirdiğimiz takdir de hiç bir sıkıntı olmaz.

9 köyden kovulan kişiler, kurduğu cümlelerde yanlış kelimeler seçenlerdir. kimsenin doğrusu bizim doğrumuz yada yanlışı yanlışımız değildir. sadece tek gerçek SDN konularında huzur :) birbirimizin görüşlerine saygı göstereceğiz o kadar. seninkine saygı duyulmasını istiyorsan doğru kelimeler seçmelisin ;)

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
patrick dedi ki:
doğruları, doğru uslûp kullanarak dile getirdiğimiz takdir de hiç bir sıkıntı olmaz.

9 köyden kovulan kişiler, kurduğu cümlelerde yanlış kelimeler seçenlerdir. kimsenin doğrusu bizim doğrumuz yada yanlışı yanlışımız değildir. sadece tek gerçek SDN konularında huzur :) birbirimizin görüşlerine saygı göstereceğiz o kadar. seninkine saygı duyulmasını istiyorsan doğru kelimeler seçmelisin ;)
başkalaarının istediği gibi konusursam saygı duyuur eger saygı duymasını biliyosanız ozaman saygı duyun benim düşünceelerim bunlar seninde deiğin gibi szin doğrularınız benim,benim doğrularımda sizin doğrlarınız olmaz adı üztünde forum burası görüşlerimi belirttim hepsi bu bana bu yazdıklarınızı diğer üyelerede yazmak zorundasınız çünkü asıl adalet budur

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ne denirki... umarım yalan haberdir çünkü bence iyi bir çift gibi gözüküyorlardı...
Mehmet abimize katılıyorum...