Güiza'dan Tehdit

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
"Kalırsam herkes için kötü olur"

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanyol basınında yer alan bir açıklamasında, ''Beni hesaba katmayan Fenerbahçe. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak'' dedi.

İspanya 1. Ligi'ne yeni çıkan Hercules'e transferi gündemde olan Güiza, Hercules takımının bulunduğu Alicante kentinin gazetesi olan ''İnformacion''da yer alan açıklamasında, Fenerbahçe'nin Hercules'in getirdiği teklifi kabul etmesini umduğunu belirtti. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçı oynayacak olmasından dolayı halen yöneticilerle konuşamadığını anlatan Güiza, ''Beni hesaba katmayan onlar (Fenerbahçe) ve bu yüzden kendim idman yapıyorum. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak. Hercules'in teklifini kabul etmelerini umuyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu arada Güiza'nın transferi için Fenerbahçe'ye önerdiği 4 milyon avroluk bonservis bedeliyle ilgili yanıt bekleyen Hercules'in, İspanyol futbolcuyu alamaması halinde Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida'ya yönelebileceği, ancak 26 yaşındaki futbolcunun da ücretinin pahalı olduğu iddia ediliyor.

Kaynak

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
göndersinler guiza yı işte fırsat çıkmış

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Olmaz Guiza bırakmayız, sensiz ligin tadı çıkar mı hiç :D

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yahu arkadaş gelen bir yabancı da sorun yaşadığında bir kere de adam gibi yollansın şu ülkeden illa dövüş kavga olacak ,adama güldük ettik etmediğimiz geyik kalmadı o ayrı konu ama bir giden de insan gibi gitsin, ya giderken dedikodu yaparlar ya da yöneticiler dövmekten beter ederler herkes hatalı ,ondan sonra da marka değeri zırvaları ,yurtdışındaki futbolcu bunları görmüyor mu ?

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Robınho gıbı dünyada top 5 olan bır oyuncunun 20 mılyon bonservısıne pahalı deyıp çamur atanlar bu adama ödenen yıllık 3.7 mılyone verılen 14-15 arası bonservıse ne dıyecekler yada Topuza verılen 10mılyon.+1 oyuncu ve yıllık 3cıvarı paraya..ve yıne bu yıl alamadıkları GYAN gıbı sıradan bır adama verdıklerı 17 mılyon euro'ya ne dıyecekler..

Guıza azız yıldırımın elınde patlamıs 30mılyon euroluk bır balondur

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
hercules umudu da söndü nelson valdez i aldılar :(