• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Güiza: Türkiye adına üzüldüm!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Asist yaptığım gole, ülkem ve kendim adıma sevinsem de Türkiye adına üzüldüğümü söyleyebilirim."

İspanya'nın Türkiye'yi 2-1 yendiği 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçında 2. golün asistini yapan Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, gole kendi adına sevindiğini, Türkiye adına üzüldüğünü söyledi.

Güiza, maç sonrası karmaşık duygular yaşadığını kaydederek, "Her şeye rağmen umarım İspanya'nın ardından Güney Afrika'ya gidecek ikinci takım Türkiye olur. İnanın bunu bütün kalbimle istiyorum. Çünkü Türkiye, Dünya Kupası finallerinde olmayı hak eden bir takım" dedi.

İspanyol futbolcu, şöyle devam etti: "Benim hakkında gerek Türk, gerekse İspanyol basınında çok fazla spekülasyon yapılmıştı. Çok zor bir dönemden geçiyordum. Böyle bir dönemde İspanya Milli Takımı'na çağrılmam benim için çok önemliydi. İkinci golün pasını benim vermiş olmam ve bu golle galip gelmemiz de çok önemliydi. Bu gole ülkem ve kendim adıma sevinsem de Türkiye adına üzüldüğümü söyleyebilirim."

KAYNAK

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
maçta spikerde guiza laf sokmak için yer arıyordu. performansı tartışılan guzia golu attırdı :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oyuna girdiğinde içimden demiştim ya bu bize gol atarsa diye. :D

Atmadı ama attırdı. Her ne kadar tartışılsa da ülkesi için yapması gerekeni yaptı.

Bu yüzden ona bir şey diyemem. Ama Fenerbahçe'ye hiç yakışmayan bir arkadaş.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yararından çok zararı var bu arkadaşın :wassat:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bende onun adına üzüldüm ne kadar küfür yediğini düşünmek bile istemiyorum :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Mal, Madem Üzülüyon Niye Gol Attırıyon. Bilerek Dışarı At Pas Vereceğine

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mal, Madem Üzülüyon Niye Gol Attırıyon. Bilerek Dışarı At Pas Vereceğine
Sen Türkiye'de aynı durumda olsaydın topu dışarı mı atardın? Adama suç bulmak doğru değil. O kadar eleştirdiğimiz Güiza bile son dakikalarda oyuna girip asist yaptı.

Bizimkilerin çoğu ne yaptı sadece sahada gezindi...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sen Türkiye'de aynı durumda olsaydın topu dışarı mı atardın? Adama suç bulmak doğru değil. O kadar eleştirdiğimiz Güiza bile son dakikalarda oyuna girip asist yaptı.

Bizimkilerin çoğu ne yaptı sadece sahada gezindi...
Onu Şaka Olarak Söyledim Zaten Kim Olsa Aynısını Yapar. Amaaaa Bizim Oyunculardan Hiç Kimse Gezinmedi Adamlar Euro 2008 Turnuvasından 100 Kat Daha İyi Oynadılar Yalnız... Defansımız Bir Az Sakattı:wheelchair: Servet Eğer Olaydı, Torres,Morres, Hepsinin Kramponunu Parçalardı Walla...:mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla hiç kusura bakma Arda ve kaleci Volkan'dan başka sahada oynayan yoktu. İkinci yarı yine tamamen bittik zaten.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Madem Bu kadar iyisin Ananı parton Aragones'i Alda git:D .Dahada buraya gelme:D

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
maçta spikerde guiza laf sokmak için yer arıyordu. performansı tartışılan guzia golu attırdı :D
ben maçtaydım.
Spikerin demek istediğini bizzat kendimiz (eski açık) layıkıyla söyledik..
Kod:
[I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]f*** you guiza[/SIZE][/FONT][/I]..

:donatello:Sesim çok fena kısıldı :devil: Deli ettiler bizi

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
spiker fenalık getirdi . Ne salak bi anlatım . Spiker dediğin heyecan yapar bu yaptımız heyacanı içimize kaçırıyodu. İpini koparan spiker olmasa olmaz . Mal herif

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
size begengim bi yorumu yazıyımm;
"Bu sezon F.Bahçe’ye verdiği zararın toplamından daha fazlasını 5 dakikada bütün Türkiye’ye vermiştir."
adam doğru sölüo bee...sahsen bence hem guiza hemde del bosque acaip intikam almış oldu :D :D

bayeagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya boş muhabbetler bunlar güzia hadi ........... ordan güzia girince gol atamaz bak dedik ama gol pasını verdi .......zaten hep bize atar bi bjk ye beleşe bide milli takıma ::::))))

gayzer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne üzgünü ya...sallıo..sırf tepki çekmemek için....Üzgün olsa gölü attırmazdı...İnsan ekmek yediği kaba pisler mi...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Söz konusu vatansa gerisi teferruattır sözü sadece bize has değil demek...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türkiyeye yarardan çok zararı var göizanın..fenerde kaç maçını seyrettiysem boş kaleye atamaz bizide boş geçmez..:) kontra atak futbolcuymuş ben olsam top bile toplattırman...