• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Guiza Ne ?!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doesluck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiye'yi bu sene Rusya'nın başkentiğ Moskova'da düzenlenecek Eurovision 2009 şarkı yarışmasında temsil edecek olan Hadise Fenerbahçeli futbolcu Daniel Güiza ile hakkında çıkan spekülasyonlar hakkında ilk kez konuştu.

Hadise Sabah gazetesinin Pazar ekinde Sonat Bahar'a verdiği röportaj da Güiza ile ilgili sorulan soruya, "Güiza ne? Yemek mi? Ben anlamadım ne dediğinizi, kim bu? Yine mi böyle bir şey çıktı. Ben aşk hayatımı, özel hayatımı hiç paylaşmıyorum. Paylaşamam benim için özel bir durum o. Güiza dediğiniz kişiyi tanımıyorum. Çıkan isimlerin hepsi yalan. Bir de insanlar inanıyor. Ben işimi yapıyorum, bir gün evlenirsem onu paylaşırım elbette. O zamana kadar her şey özel" sözleriyle cevap verdi.

Geçtiğimiz haftalarda İspanyol golcü Güiza'nın takım arkadaşlarından Hadise'nin cep telefonunu alarak genç şarkıcıya bir kısa mesaj yolladığı yönünde spekülasyonlar yapılmıştı.

kaynak : http://www.sporx.com/futbol/genel/138761/

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hadise'ye cevap vereyim.Guiza gol makinası,pardon,traş makinası :D

carpenokte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olay doğrudur diyim, başkada bişey demiiim :) Mesaj yollama olayı. Hadise nin mesaja cevabı hakkında bir bilgim yok. Yada cevap vermiş mi vermemiş mi bilemiyorum

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Suçu ortaya çıkmış çocuk gibi saçmalamış.Belli ki aralarında bir şeyler var.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
güiza emrah bakışı atıp kendini acındırmışta olabilir :D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
guiza hiç bişey değil golcü değil topcu da değil futbol oynayamdığından reklam yapmış
azıcık ünlenelim diye

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
güiza ne arda güizaya bin çeker