Güiza atmıyor attırıyor

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Kaçırdığı 2 yüzde yüzlük golle F.Bahçeli taraftarlara saç-baş yoldurtan Güiza, yine de galibiyette pay sahibiydi İlk yarıda rakip Büyükşehirli savunmacı Metin'i oyundan attıran İspanyol forvet, 2. golde de Semih'e asist yaptı.

F.Bahçe'ye gol makinesi diye alınan Güiza, asist kralı çıktı! Süper Lig'deki 2. maçında da gol atmayı başaramayan Güiza, yine de dün geceki maçı kopartan oyuncu oldu. İlk yarıda İstanbul BŞ'den Metin'i kırmızı kartla oyundan attırmayı başaran İspanyol golcü, Fenerbahçe'nin 2. golünde de Semih'e kafayla asist yapan oyuncu olmayı başardı.

PARTIZAN'A DA YAPMIŞTI

Partizan ile oynanan rövanş maçında da Alex'e asist yapan Güiza, dün geceki karşılaşmayı izleyen herkese "Atmıyor ama attırıyor" dedirtti. İstanbul BŞ'ye karşı etkili olan İspanyol futbolcu, 2 yüzde yüz gol pozisyonunu ise cömertçe harcadı.

kaynak:MARATON - Spor Haberleri

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi teselli için atmıyor attırıyor deniyor , bir kaç hafta sonra Kezmanda olduğu gibi yuhalanmaya başlar..

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Olsun sonuçta adam çalışıyor ama bekliyoruz oklarını özellikle Galatasaray maçında bir patlama bekliyorum ben :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
şimdi teselli için atmıyor attırıyor deniyor , bir kaç hafta sonra Kezmanda olduğu gibi yuhalanmaya başlar..

Gerçektende çok çalıştı, maçtaydım, gol atmasada çok katkısı oluyor, yararlı bir transfer kesinlikle.