Guitar Hero Warriors Of Rock gitar sorunu

atakan1679

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Başlıkta okuduğunuz gibi sorun ; ps3 te guitar hero warriors of rock oynuyorum , oyun ve gitar seti olarak almıştım ve ara ara oynarken gitar donuyor tuşlar işlemiyor 2-3 saniye sonra kendine gelip tekrar donuyor yaklaşık 1 dk tekrarlıyor ve belli bir süre sonra aynı şekilde devam ediyor donmaya ama player ışıklarında bi problem yok yanıp sönme gibi. Bazen yarım saat oynamama rağmen sorun olmuyor ancak arada böyle donmaya devam ediyor ve gerçekten oyundan bezmeye başladım şarkıyı çalarken tak bi gidiyor şarkının içine ediyor :( en ufak bi fikri olan varsa lütfen paylaşın yardımlarınızı bekliyorum :(

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
pilleri bitmiş üzereyse ve mesafa uzaksa böyle yapabilir :)

atakan1679

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başta bende aynı şeyleri düşündüm piller şu an 2günlük ve neredeyse televizyonun dibinden oynuyorum anlamadım gitti :(

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
İlk aldığında verilen piller çok uyduruk. Duracell yada şarjlı pil takıp dolu pillerle tekrar denemeni tavsiye ederim. Aksi halde gitarda sorun var demektir. Bende 2 gitar var, biri orjinal diğeri çakma kontörland. kontörland senin dediğin gibi sürekli saçmalıyor, git geller yapıyor, sürekli full pillerle daha az sorunla oynuyorum. Ama orj gitarı sapasağlam :)

macaroni03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Televizyona yakından oyna
Yakından oynasan bile oynarken gitarın baş tarafını çok kapatma yoksa algılamaz
Şarjlı pil kullan (benim de wor gitar var ben öyle kullanıyorum ve sorun çıkmadı)
Bunlar olmadıysa en yakınındaki bu işlerden anlayan birine sor. Aldığın yere geri iade et.Yenisini al.
Ben de almıştım D&R den gitar+oyun ama gitarın pil yeri açılmıyodu orası arızalıymış iade ettik 5 gün sonra yenisi geldi açıldı bu yeni çıkan gitarlar sorunlu olabiliyor. :(