Güç Kaynağı Hangisi Daha İyidir?? : /

t_kuyucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.netsiparis.com/detay/14234157005/ENERMAX-NAXN-ENM750AWT-750W-12CM-FAN-PSU Çift Kanal 2 x 12V 35A

http://www.teknobiyotik.com/donanim...ngle-rail-guc-kaynagi-guc-kaynagi-psu-cm.html Tek Kanal 12V 60A

http://www.exa.com.tr/gigabyte/power_supply/gigabyte_superb-343-8776.html 3 Kanal 3 x 18A

Tek kanal mantıklı geliyor her donanım tek kanaldan ihtiyaç duyduğu kadar çeker diye düşünüyorum.Aynı zamanda Enermax Chakra kasa kullanıyorum, iki buçuk yıldır çok memnunum 25cm'lik fan halen ilk günkü gibi aşırı sessiz.Enermax 750W 2 X 12V 35A'de kafama yatıyor, bir de
Gigabyte var 3 x 12V 18A fakat Max=610W peak değeri olarak 720W. :huh:

Tek ekran kartım var (Gigabyte Ati HD5850OC 1GB GDDR5) CF kullanmıyorum fakat ilerde yapabilirim, acaba hangi güç kaynağı daha iyi bir seçim olur??

manyak02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cooler master daha kaliteli geliyor bana üstelik 80Plus Sertifikalı

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Fiyat/Performans açısından Xilence markayı tavsiye ederim. Soğutması iyi, sessiz ve kaliteli bir Alman firmasıdır. Hemde fiyat olarak, TT-CM gibi markalardan biraz daha ucuzdur. Bir bakın derim.

t_kuyucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
80 Plus Enermax'ta da mevcut satan site özellikleri yazmamış, %50 yükte %88, %100 yük altında %86 verimlilik sağlıyor.

http://www.ecomastertek.com/psu_enm750awt.php

Tek takıldığım nokta biri çift kanal 12v , diğeri tek kanal acaba çok fark eder mi?? coolermaster 60A, Enermax 2 x 35A yazıyor fakat toplamda 54A gösteriyor. :/
Sanırım en güzeli Coolermaster. :)

Arkadaşlar bu güçlerde minimum 650w ve üstü farklı markalarda olabilir, kullanan veya iyi bir ürün olduğunu bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı??
Birde bu 12V kanal olayının artısı eksisi nedir?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Güç kaynağı denilince sadece fsp yi öneririm. Gerçek gücü veren tek marka.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
High Power Absolute 650W
13.5CM Fanlı Modüler 80+
Verimli Power Supply
HP-650-G14C
201 Tl.ne uğraşıyon onlarla.al sana canavar gibi psu.çok daha iyidir onlardan,üstelik ucuz.bi de şunu diyeyim.tek,çift rail pek önemli değildir.kafanı fazla takma.önemli olan aktif pfc,verimlilik,modüler kablo,büyük fan ve ömür.

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Güç kaynağı denilince sadece fsp yi öneririm. Gerçek gücü veren tek marka.
Reklam kokan hareketler bunlar.thermaltake,highpower,xilence,xigmatek,corsair bu sektörün lider markalarıdır.gerçi mahelle bigisayarcılarına göre de bross en iyisi(çünkü ucuz ve yanınca yenisini almak zorunda kalıyosun).her markanın alt modelleri vardır.ama kalitesiz yüksek power alacağınıza kaliteli alt model powerlar almaya dikkat ediniz.yoksa çok sorun yaşarsınız.

t_kuyucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçe de sorun var :) maximum 200-250 gibi ki güç kaynağı için hayatım boyunca bu kadar bütçe ayırmadım ama şart olduğunu anladım :)

Tek ekran kartı var sistemde CF çok acil değil, şu an kullandığım 550W %72 verimlilikli yetersiz bir power oyunlarda sıkıntı çıkıyor.Almışken bir kere olsun diye düşünüyorum.

XILENCEXILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3 çok iyimiş fiyatta uygun. Arada 22tl fark var coolermaster'la buna keza 50W daha yüksek ?? Hangisi daha uzun süre problemsiz çalışır kullanan var mı?

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tavsiyem xilence.ki fanı da daha büyük olduğu için daha sessiz çalışır.üstelik 800w.arada ciddi fiyat farkıda yok.Aynı zamanda dediğim üst seviye markalardan olduğu için ortalama abartmıyorum 10 sene seni götürür.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

Reklam kokan hareketler bunlar.thermaltake,highpower,xilence,xigmatek,corsair bu sektörün lider markalarıdır.gerçi mahelle bigisayarcılarına göre de bross en iyisi(çünkü ucuz ve yanınca yenisini almak zorunda kalıyosun).her markanın alt modelleri vardır.ama kalitesiz yüksek power alacağınıza kaliteli alt model powerlar almaya dikkat ediniz.yoksa çok sorun yaşarsınız.

FSP de mi çalışıyorum sanki ne reklam yapacam :D Senin yazdığın markalarda oldukça iyi olan markalardır. Ancak benim görüşüm fsp diğerlerinden iyi olduğu konusunda :)