GTX980 İçin İşlemci Tavsiyesi

starlightt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, gtx980'e darboğaz yaptırmayacak en alt intel işlemci modeli nedir arkadaşlar, aslında şöyle sorayım şuan tüm sistemimi satın aldım birtek işlemcim eksik kaldı, 4690k düşünüyordum ama dolar bu seviyedeyken ve de broadwell işlemciler yoldayken 4690k ya bu para vermek mantıklı mı yoksa ekran kartına yetecek en ucuz işlemciyi alıp broadwell çıkana kadar idare etmek mi mantıklı ne dersiniz arkadaşlar.Bu arada anakartım msi z97 gaming 5

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
i5 4460 alabilirsin beslenme konusunda sıkıntı yaşamazsın. Ama 4590 almanı tavsiye ederim

starlightt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seyhoo hocam, tek derdim şuan fiyatlar yüksek olduğundan ve de yeni mimari beklendiğinden alabileceğim minimum tutarlı işlemciyi öğrenmek istiyorum, yani broadwell çıktığında ona geçerim diye o yüzden bunun altını alma diyeceğin işlemci hangisidir bu ekran kartı için

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Seyhoo hocam, tek derdim şuan fiyatlar yüksek olduğundan ve de yeni mimari beklendiğinden alabileceğim minimum tutarlı işlemciyi öğrenmek istiyorum, yani broadwell çıktığında ona geçerim diye o yüzden bunun altını alma diyeceğin işlemci hangisidir bu ekran kartı için

4460 al. 980 ile beslenme konusunda sıkıntı yaşamazsın.

starlightt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek de tasarruf yaptırmıyor, yani çıakrıp kenara atılacak bir fiyatta değil :) o zaman 4690k alayım

starlightt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] hocam son bir sorum olucak sana, konuyla çok ilgili değil ama bu başlık altında sorayım, gtx980 bugün geldi elime daha henüz kullanıma başlamadım, kutusunda duruyor ama açıp inceledim, herhangi oyun hediyesi yokmu bu kartların

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo hocam son bir sorum olucak sana, konuyla çok ilgili değil ama bu başlık altında sorayım, gtx980 bugün geldi elime daha henüz kullanıma başlamadım, kutusunda duruyor ama açıp inceledim, herhangi oyun hediyesi yokmu bu kartların

Hayır

Reaksiyon puanı
2,148
promosyonlar bitti sanırım önceden the crew, far cry 4, assassins creed unity oyunlarından birini seçebiliyordun