Gtx 960 gta 5 fps droplanması ve düşmesi

Msigamingv2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir soru soracağım gta 5 de varsayılan ayarlarda 60 fps sabit sorunsuz oynarken mouse'yi çok hızlı haraket ettirdim çok hızlıyıdıkı kasma oldu sonra devam ettim araba sürerken fps droplanmaları olmaya başladı 60 ken 24 e kadar düşüyordu ve mouseyi hızlı bir şekilde tekrar salladım ve kasılma olmadığını fark ettim ama fps droplanmaları çok fazla oluyordu oyundan çıktım pcyi tekrar başlattım bu sefer çok düşmüyodu ama yine çok droplanıyordu mönitorun free syncsını kapattım yine devam ediyordu şimdi biraz daha az ama çok rahatsız edici bunu nasıl düzeltebilirim ? Bu arada forumda yeniyim eğer yazım hatalarım olduysa nolur ban atmayın çok önemli bir konu sistemim ; zotac gtx 960 4 gb ,
Gskill tek 8 gb ram , gigabyte h170 gaming 3 anakart , 240 gb kingston sssd ( 8 gb BOŞ VE GTA 5 ONDA YÜKLÜ ) 500 gb toshiba hdd , i5 6600 ,windows 7 ultimate (crack ) Samsung 4 ms 60 hz monitor ,Bu arada oyun orjinal Arkadaşlar sistemi yeni topladım ve böyle olması beni çok üzdü .