BurakKurt69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
GTX 950 upgrade için nasıl bir kart ?
Peki bu güç kaynagi bu ekran kartini kaldirir mi yani gtx 950 taksam daha iyi degil mibence yükseltilebilir. hız aşırtma ile 960 gücüne ulaşabilirsin. tabi sistemi satıp yeni bir sistem de toplayabilirsin karar senin ama yükseltmende sakınca yok. ayrıca anakartın ve işlemcin amd uyumlu oldugu için gtx 950 yerine r9 380 alman daha mantıklı olacaktır.
Sapphire R9 380X Nitro Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit (11250-01-20G)
Yeni aldim sayilir guc kaynagink bir kac ay oluyoristersen 500-600 W arası bir değere çıkarabilirsin.
İlk olarak amd sistem diye amd kart daha iyi olur diye bir mantık yok. İkincisi 950 ye anca yeten bir güç kaynağı var ortada, 380x öneriyorsun, bilmediğimiz konular hakkında yorum yapıp yanlış yönlendirmeyelim.
Üçüncüsü kardeşim bu kaçıncı konun alacaksan al, 50 kere 950 alabilirsin dendi.
Kardesim yorumun icin tesekkurler fakat detayli ogrenmem istiyorumİlk olarak amd sistem diye amd kart daha iyi olur diye bir mantık yok. İkincisi 950 ye anca yeten bir güç kaynağı var ortada, 380x öneriyorsun, bilmediğimiz konular hakkında yorum yapıp yanlış yönlendirmeyelim.
Üçüncüsü kardeşim bu kaçıncı konun alacaksan al, 50 kere 950 alabilirsin dendi.
Yeni aldim sayilir guc kaynagink bir kac ay oluyor
Anladim yani bu guc kaynagi sadece 950 yi kaldiriyorgüç kaynağın şimdiki sisteme yetecek şekilde ama gtx950 alırsan sınır. r9 380 alırsan satıp yenisini alman daha mantıklı.
Anladim yani bu guc kaynagi sadece 950 yi kaldiriyor
Açamazsın. Aynı soruyu sorarak 1 den fazla konu açamazsın ama sen 3 tane açmışsın. Konu kilit.Kardeşim olabilir istersem 30 tane konu açarım yanicevap vermek zorunda değilsin