Ozan Botan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhabalar GTX 1660s R5 1600 tek slot 8gb 3000mhz rame sahibim ancak oyunlarda fps drop yiyorum ve squadda 40 45 fpsin üstüne çıkmıyor sorun ne olabilir sizce
İşlemcin ve ekran kartın kaç derece. Oyunu bilmiyorum ağır mı hafif mi ? Sürücüler güncel mi ?Merhabalar GTX 1660s R5 1600 tek slot 8gb 3000mhz rame sahibim ancak oyunlarda fps drop yiyorum ve squadda 40 45 fpsin üstüne çıkmıyor sorun ne olabilir sizce
Sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam pcyi açtığım gibi oyuna giriyorum gene fps düşük. Ama ekran kartı 60 65 derece arası geziyor oyunlarda. steamde oyun için önerilen 1060 veya rx570İşlemcin ve ekran kartın kaç derece. Oyunu bilmiyorum ağır mı hafif mi ? Sürücüler güncel mSıc
Hangi ayarlardasiniz her şey açık ultra mı ? Ha bir de sisteminizi çift kanal 16gb ram yapmanızda fayda var yani 8+8. FPS e baya bir etki eder. Sürücüler güncel mi ?Sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam pcyi açtığım gibi oyuna giriyorum gene fps düşük. Ama ekran kartı 60 65 derece arası geziyor oyunlarda. steamde oyun için önerilen 1060 veya rx570
sürücüler güncel. en düşük veya orta yarlarda hep düşük fps alıyorum. soracak olursanız fps sınırlı değil. evet bir 8 daha almak yükseltir ama tek 8de iken bu kadar düşük fps normal mi? Lol pubg gibi oyunlarda bile 1 2 saniyelik droplar yiyorum ve düşük ayarlarda pubgde 60 fps zor alıyorum. En yüksek ayarlarda ise 40 falanHangi ayarlardasiniz her şey açık ultra mı ? Ha bir de sisteminizi çift kanal 16gb ram yapmanızda fayda var yani 8+8. FPS e baya bir etki eder. Sürücüler güncel mi ?