Gtx 1660 Evo ısınma sorunu mu var ?

asaskines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Geçen gün itopyadaki indirimi görüp ASUS DUAL GeForce GTX 1660 EVO OC 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı nı aldım çok fazla araştırma yapamamıştım gtx 1650 super alıcam diye bakmıştım 1700 e indiğini görünce direk bunu aldım.Şimdi sorun şu alırken pek bir araştırma yapamadım tdp fps değerleri felan bakabildim fakat biraz araştırma yapınca dual serisinde ısınma sorunu olduğunu söyleyen var evo serisinde bu sorınun çözüldüğünü söyleyen var yani kafam baya karışık kargoya verilmeden önce acil biren bilinden yardıma ihtiyacim var şimdiden çok teşekkürler.(Kusura bakmayın telefondan yazıyorum baya imla hatası yaptım.)

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Sorun olacağına pek ihtimal vermiyorum ama kullanan biri çıkar da cevaplar inşallah en doğrusu o olur. Konu başlığını ''Asus 1660 Evo Oc - Acil Yardım'' diye yap istersen kullanan adam varsa bi bakar konuya :)

asaskines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sorun olacağına pek ihtimal vermiyorum ama kullanan biri çıkar da cevaplar inşallah en doğrusu o olur. Konu başlığını ''Asus 1660 Evo Oc - Acil Yardım'' diye yap istersen kullanan adam varsa bi bakar konuya :)
Evo serisiyle ilgili bilgi sahibi olan herkes yardımcı olabilir şu an cidden tutuşmuş durumdayım ne yalan söyleyim :D

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bence Evo serisini al zaten ekran kartı aynı ısınma problemini çözersin ama illa dual modelini alcam diyorsan ekstradan fan al kartı destekle

asaskines

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bence Evo serisini al zaten ekran kartı aynı ısınma problemini çözersin ama illa dual modelini alcam diyorsan ekstradan fan al kartı destekle
Tek korkum çok ısınması hocam yinede pek değiştirmek de istemiyorum 2400 liralik kartı 1700 e aldık sonuçta.