Tecnopattankaçan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 269
Sorum başlıkta arkadaşlar.
Ekran kartım oyunlarda 83 dereceye kadar çıkıyor.Neden undervolt yapmak istiyorsunuz?
Laptop kullanıyorum.Neden undervolt yapmak istiyorsunuz?
Kartınızın marka-modeli nedir? Kasanızın marka-modeli nedir? Fanların konumlandırması nasıl? İşlemci sıcaklığı nasıl?Ekran kartım oyunlarda 83 dereceye kadar çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop kullanıyorum.
İşlemci sıcaklığı 78 derece civarı seyrediyor kartımın modeli GTX 1650 Tİ İşlemcim i5 10200 H fanım ise stok fan lakin 6000 RPM'de zor zaptediyor parçaları.Kartınızın marka-modeli nedir? Kasanızın marka-modeli nedir? Fanların konumlandırması nasıl? İşlemci sıcaklığı nasıl?
Bu sorulara cevap verirseniz, undervolt olmadan ve daha sağlıklı biçimde çözebiliriz sorunu.
Bilgisayarımın modeli Monster Abra A7 12.4Kartınızın marka-modeli nedir? Kasanızın marka-modeli nedir? Fanların konumlandırması nasıl? İşlemci sıcaklığı nasıl?
Bu sorulara cevap verirseniz, undervolt olmadan ve daha sağlıklı biçimde çözebiliriz sorunu.
Anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsunuz. Laptop için bu sıcaklıklar normal.İşlemci sıcaklığı 78 derece civarı seyrediyor kartımın modeli GTX 1650 Tİ İşlemcim i5 10200 H fanım ise stok fan lakin 6000 RPM'de zor zaptediyor parçaları.
Bilgisayarımın modeli Monster Abra A7 12.4
Nasıl bulacağım.MSI Afterburner ile düşürebilirsiniz Voltaji. Ama stabil değer bulmaniz gerek. İ5-7200U İşlemcimi 7 Watta düşürdüm artik 70 derecelerde geziniyo.
Ekran kartım 82 derece civarı.Anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsunuz. Laptop için bu sıcaklıklar normal.
Yinede sorumun cevabını biliyorsanız cevaplayın da içim rahat etsin.82 yüksek değil laptop için. 85-87 ve üstü tehlikeli. Ama altındaki değerler sıkıntı değil
Korkmanıza veya herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.Cevaplar için teşekkürler. Umarım öyledir ama 82 ile 85 arasında pek bir fark yok o yüzden korkuyorum biraz.
Yinede sorumun cevabını biliyorsanız cevaplayın da içim rahat etsin.