UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Lol ve cs go da kaç fps verir bilen varmı, ortalama ?
tek ekran kartını bilerek bir şey söylenmezLol ve cs go da kaç fps verir bilen varmı, ortalama ?
Sistem özelliklerin nelerdir?Lol ve cs go da kaç fps verir bilen varmı, ortalama ?
Ya bende bilmiyorum, güzel pc almak istiyorum da lolde cs goda kac fps verir onu merak ediyorum, islemci de bilmiyorum ne olsa daha iyi fps verir, önerin varmidir ?Sistem özelliklerin nelerdir?
Bütçeniz ne kadar?Ya bende bilmiyorum, güzel pc almak istiyorum da lolde cs goda kac fps verir onu merak ediyorum, islemci de bilmiyorum ne olsa daha iyi fps verir, önerin varmidir ?
csgo lol gibi oyunlar hafif oyunlar yani sistem gereksinimleri düşük tahminimce (güzel işlemciYa bende bilmiyorum, güzel pc almak istiyorum da lolde cs goda kac fps verir onu merak ediyorum, islemci de bilmiyorum ne olsa daha iyi fps verir, önerin varmidir ?
10.000₺ diyelimBütçeniz ne kadar?
Sistem toplayalım o zaman10.000₺ diyelim
Hocam dalgami geciyosun benimle, benim 9 yillik pc 100 fps veriyorcsgo lol gibi oyunlar hafif oyunlar yani sistem gereksinimleri düşük tahminimce (güzel işlemci
ve 8 gb ram varsa) 90 fps alırsın
10 k bütçen var ve 1650 kullanacaksın10.000₺ diyelim
Ya ne kullaniyim bilmiyorumki, sen ne tavsiye ediyosun10 k bütçen var ve 1650 kullanacaksın
komik ? ?
şuan ekran kartı stokları çok kısıtlı ama bakalım belki buluruzYa ne kullaniyim bilmiyorumki, sen ne tavsiye ediyosun
1660 kullaniyim desen 8k sadece ekran karti ? 2000₺ hepsini nasil diziyimYa ne kullaniyim bilmiyorumki, sen ne tavsiye ediyosun
Güzel bise olursa fiyati makul, alicam yoksa sene sonu, ozaman düzelir diyolar stoklarşuan ekran kartı stokları çok kısıtlı ama bakalım belki buluruz
temiz 2. el kartlara bakabilirsin yada bekleyebilirsin1660 kullaniyim desen 8k sadece ekran karti ? 2000₺ hepsini nasil diziyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel bise olursa fiyati makul, alicam yoksa sene sonu, ozaman düzelir diyolar stoklar
hangi şehirde oturuyorsun1660 kullaniyim desen 8k sadece ekran karti ? 2000₺ hepsini nasil diziyim
Güzel bise olursa fiyati makul, alicam yoksa sene sonu, ozaman düzelir diyolar stoklar
ekran kartı güzel bence.Ya ne kullaniyim bilmiyorumki, sen ne tavsiye ediyosun
2.el hiç istemiyorum, 2 kere telefon aldim ikiside sıkıntılı çıktı, en iyisi sıfırtemiz 2. el kartlara bakabilirsin yada bekleyebilirsin
Notebook istemiyorum.10 K bütçen varsa, Macbook M1 al.
vay be nereden nereye önceden rx 580 8 gb ekran kartı 2000 tlydi şimde 6k falan2.el hiç istemiyorum, 2 kere telefon aldim ikiside sıkıntılı çıktı, en iyisi sıfır
hazır sistemler varNotebook istemiyorum.
Notebook istemiyorum.
Link atarmisiniz ?hazır sistemler var
Güzelmiş buvay be nereden nereye önceden rx 580 8 gb ekran kartı 2000 tlydi şimde 6k falan
hazır sistemler var
![]()
Teknobiyotik FR10500 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
![]()
Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz, RTX4060 Ti 8GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1NwATi8gU8k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
bir şey soracağımLink atarmisiniz ?
Güzelmiş bu
Soruyorum zaten kafama göre almiyorum.Hocam sanırım bu işlerden anlamıyorsunuz kafanıza göre bir şeyler almayın sistem önerisi için konu açın 10k bütçede o ekran kartından daha iyi bir sistem toplarsınız tahminimce.
Neden sordun ?, Uygun biss bulursam alicam yoksa sene sonubir şey soracağım
gerçekten 10k ya bilgisayar alacak mısın yoksa öylesine mi konu açtın
eğer pc alacaksan yeni bir konu aç sana yardım ederizSoruyorum zaten kafama göre almiyorum.
Neden sordun ?, Uygun biss bulursam alicam yoksa sene sonu
seni kimse aşağılamıyor sadece pc alacaksan yeni konu aç diyorumNiye herkes kendini bilmis, aşağılayıcı konuşuyor ?, ciddi bişe soruyorum sen nediyosun
Herkes aşağılayıcı konuşmuyor kendin gtx ekran kartı kaç fps verir gibi saçma bir konu açıp 10k bütçenin olduğu ve pc alacağını söylüyorsun bu nasıl bir mantık? Sadece ekran kartı ile sana kimse fps söyleyemez ve ekran kartından önemli parçalarda var sistemde.Niye herkes kendini bilmis, aşağılayıcı konuşuyor ?, ciddi bişe soruyorum sen nediyosun