alsh
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 97
Merhabalar Asus GTX1060 6gb ekran kartı için overclock yapma işlemlerini biraz araştırdım.. Hatta abarttım bayağı yabancı site ve videolardan veriler aldım. Kombustorla birçok test yaptım ve aşağıdaki sonuçlarla en verimli değerleri aldım.
Core clock +170 değeri tam performans verdi... +180de hata alıp eski değerine geldim
Bu değerleri oyuna girip denemedim. Ancak kafamı kurcalayan bir durum söz konusu Memory Clock değerin de genelde 600 lerde 700 leri denerken bi çok kişi hata alıyormuş. Yani max değer olarak 600-700 yapıyorlar. Ben ise SS de olduğu gibi 1000 ile denediğimde bile hiç bir problem almadım Kombustorda. Konu kafama takıldı bir fikri olan var mı?
Bunun haricinde bu değerleri genel itibar ile nasıl değerlendirirsiniz?
Core clock +170 değeri tam performans verdi... +180de hata alıp eski değerine geldim
Bu değerleri oyuna girip denemedim. Ancak kafamı kurcalayan bir durum söz konusu Memory Clock değerin de genelde 600 lerde 700 leri denerken bi çok kişi hata alıyormuş. Yani max değer olarak 600-700 yapıyorlar. Ben ise SS de olduğu gibi 1000 ile denediğimde bile hiç bir problem almadım Kombustorda. Konu kafama takıldı bir fikri olan var mı?
Bunun haricinde bu değerleri genel itibar ile nasıl değerlendirirsiniz?
Son düzenleyen moderatör: