dengesiz123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Dün GTA 5 aldım ve oyuna girdim. Oyunda boyle kasma hissiyatı var. Bunu PUBG ve benzeri oyunlarda da yaşıyorum. Sorun nedir anlamadim yani GTA 5 en yüksek ayarlara alıyorum. Ekran kartı kullanımı aynı %67 ila %80 arası gidip geliyor.
Tamamını kullanmıyor ekran kartının. En dusuk ayarla alınca da %37'de kalıyor. Diğer oyunlarda da aynısı geçerli.
İzledigim videolarda adamlar gayet akıcı ve rahat oynuyorlar 60-70 FPS arası ama ben kasama hissiyatıyla oynuyorum. Hatta çoğu yerde oyun takılıyor donuyor ediyor
Rust ve pubg dede aynı sorunları yasıyorum.
Sistem özeliklerim:
Not: Diger forumlarda açtıgım konularda ekran çözünürlüğü ile alakalı olduklarını soylediler.
Gtx 1050 Ti ekran kartı 1080p ile oynandı zaman tam performans veriyormus bu nekadar doğurudur ?
Tamamını kullanmıyor ekran kartının. En dusuk ayarla alınca da %37'de kalıyor. Diğer oyunlarda da aynısı geçerli.
İzledigim videolarda adamlar gayet akıcı ve rahat oynuyorlar 60-70 FPS arası ama ben kasama hissiyatıyla oynuyorum. Hatta çoğu yerde oyun takılıyor donuyor ediyor
Rust ve pubg dede aynı sorunları yasıyorum.
Sistem özeliklerim:
- İşlemci Ryzen 1300X
- RAM 8 GB 2133 MHz
- Ekran kartı: GTX 1050 Ti Gaming X
- Anakart: MSI B350M Gaming Pro
Not: Diger forumlarda açtıgım konularda ekran çözünürlüğü ile alakalı olduklarını soylediler.
Gtx 1050 Ti ekran kartı 1080p ile oynandı zaman tam performans veriyormus bu nekadar doğurudur ?