GTA'nın Yapımcıları Western İşinde

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Modern silahşörleri anlatmaktan sıkılıan GTA yapımcıları, işin kaynağına inmeye karar verdi. Rockstar Western tarzında yeni yapımıyla ilgili bir video yayınladı.

Modern dünyanın dertlerinden sıkılan Rockstar San Diego stüdyoları, kafa dinlemek için vahşi batıya ufak bir yolculuk yaptı. GTA serisiyle tanınan bu stüdyo, silahlı şiddeti tam yerinde inceleyecek. Red Dead Redemption adlı yapımın yeni yayınlanan videosu Clint Eastwood'u ünlü eden Spagetti Western'lere benzeyen yapısıyla dikkat çekiyor.

[SDNTV]http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11275/t_reddeadr_mynameisjohnmarsten_aiski.flv[/SDNTV]

Oyunun başkarakteri John Marsten tanıtan fragmanda, yapımın grafik kalitesi ve oynanış tarzını da görüyoruz. Oyun 27 Nisan 2010 tarihinde Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarına çıkacak.
:: Western oyunları ilginizi çekiyor mu? Favori yapımınız hangisi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1 hafta önce Call of Juarez: Bound in Blood ' u bitirdim, süperdi 7 saatte bitirdim, durmaksızın. Harikaydı herkese tavsiye ederim, çok zevkli, oynanış ve görsellik süperdi... bu oyunuda bekliyorum sabırsızlıkla ama PC versiyonu çıkmayacakmış sanırım üzüldüm yaa :(

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
western...

Filmlerine hastayım zaten..oyunu çıkarsa keyifle oynarız.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bence bayagı eğlenceli olur :D:D

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oyun gerçekten çok güzel görünüyor.

Fakat Pc'ye çıkmayacak olması üzücü doğrusu.

ultraslan19 dedi ki:
1 hafta önce Call of Juarez: Bound in Blood ' u bitirdim, süperdi 7 saatte bitirdim, durmaksızın. Harikaydı herkese tavsiye ederim, çok zevkli, oynanış ve görsellik süperdi...

Bahsettiğin oyunu gördüm fakat oynamamıştım.

Tavsiyen üzerine denemeye karar verdim. :D :D

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Western filmlerin hayranı birisi olarak oyunlarınıda kaçırmamaya çalışıyorum..Call of Juarez iki oyunda oynadım özellikle bu oyunu tuttum..western atmosferini süper yansıtmışlar..Bu oyunda bana Sergio Leone filmlerini hatırlattı..ama malesef pc'ye gelmiycekmiş ya pff..Gayette güzel oyuna benziyor...

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sanırım gta nın eski zamanlarda geçen versiyonunu oynayacağız

pc ye çıkmayacak olması yada çıkarsa geç çıkması asıl para kapısının konsol sahipleri olmasındandır

mantık güzel aslında gta serbest çe herşeyi yapabildiğiniz bir dünya sunuyor size tarihini değiştirirseniz belki biraz tat değişikliği de iyi gelir.