Oynarsın. Yüksek ayarlarda 45 50 fps arası. Belki daha yüksek alabilirsin.İ3 10100 (10. Nesil) 3.60GHZ
Asus rx550 3 gb
8 GB ram
400 W psu
64 bit win10
Kaç fps civarı alırım lütfen işi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Çok teşekkürler peki gün geçtikçe sistemi düşürür mü Gta5 (ağır oyun oldugundan dolayı soruyorum sistemim yeni oldugu için korkuyorum biraz)Oynarsın. Yüksek ayarlarda 45 50 fps arası. Belki daha yüksek alabilirsin.
Orijinal yüklersen sorun olmaz. Sadece düzenli bilgisayar temizliği ve termal macun değişimi yapmalısın. (6 ayda bir yeterli.) Bilgisayar zaten oyun oynaman için var. Sorun olmaz yani. Oyun oynamak için almadın mı zatenÇok teşekkürler peki gün geçtikçe sistemi düşürür mü Gta5 (ağır oyun oldugundan dolayı soruyorum sistemim yeni oldugu için korkuyorum biraz)
Teşekkür ederim epic gamesden oynamayı düşünüyorum bedava oldugunda alamamıştım ama şimdi birisindan 15 tl ye alacagımOrijinal yüklersen sorun olmaz. Sadece düzenli bilgisayar temizliği ve termal macun değişimi yapmalısın. (6 ayda bir yeterli.) Bilgisayar zaten oyun oynaman için var. Sorun olmaz yani.
Tamam o zaman sorun olmaz kesinlikle. Dikkat edin dolandırılmayın.Teşekkür ederim epic gamesden oynamayı düşünüyorum bedava oldugunda alamamıştım ama şimdi birisindan 15 tl ye alacagım![]()
Tamamdır teşekkür ederimTamam o zaman sorun olmaz kesinlikle. Dikkat edin dolandırılmayın.