Gta5 Online İçin Bi Sorum Var

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar merhaba steamden gta5 in 103 tl lik paketini aldım gta5+$8m neyse öyle hemen başlıyım diye yanlışlıkla kadın karakter açtım en pahalı evi x80 proto zentorno pegassi bati 801 aldım yani kafadan 5m harcadım sorum şu cinsiyetimi değiştiremiyor muyum veya 2.karakter açıp evi arabayı paramı o karaktere aktaramıyor muyum ? Yardımlarınızı bekliyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ev, araba gibi seyleri aktaramiyorsun bildigim kadariyla. Parayi diger karakterle kullanmak icin banka hesabina yatirman gerekiyor. Böylece hesaptan cekerek kullanabilirsin.

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Arkadaşlar merhaba steamden gta5 in 103 tl lik paketini aldım gta5+$8m neyse öyle hemen başlıyım diye yanlışlıkla kadın karakter açtım en pahalı evi x80 proto zentorno pegassi bati 801 aldım yani kafadan 5m harcadım sorum şu cinsiyetimi değiştiremiyor muyum veya 2.karakter açıp evi arabayı paramı o karaktere aktaramıyor muyum ? Yardımlarınızı bekliyorum
M yada başka bir tuşla o karakterin menüsü açılıyor diye biliyorum.Ordan değiştirebilirsin galiba.

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
banka hesabıma yatırdım da 2.karakteri nasıl açıyorum daha oyunda yeniyim pek bi bilgim yok şuanlık
--- Gönderi Güncellendi ---
zaten kaldı 3m onu da yatırdım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
banka hesabıma yatırdım da 2.karakteri nasıl açıyorum daha oyunda yeniyim pek bi bilgim yok şuanlık
--- Gönderi Güncellendi ---
zaten kaldı 3m onu da yatırdım
Online sekmesinden Swap karakter kısmına gel, yeni karekter oluştura bas, eskisini silme eskisi de dursun ne olur ne olmaz. Yedekte beklesin.

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Yok silmeyecem ev araba var
Eğer silersem yeni karaktere gelir mi o aldıklarım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok silmeyecem ev araba var
Eğer silersem yeni karaktere gelir mi o aldıklarım
Hayır gelmez. Açtığın karakterlerde alınan araba ve evler karaktelrere özeldir. Transfer edemezsin. Ortak olan tek şey oyundaki banka hesabında bulunan para. Başka ortak kullanabileceğim birsey yok.