GTA5-ETS2 takas edebilebilirmiyim

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
geçen epic games'te gta 5 ve civilization gibi şeyler bedava olmuştu.Ama ben bunları istemiyorum.ets2 oynamak istiyorum.acaba bunu beleşken almayan biriyle nerde takas edebilirim biliyormusunuz?
edit:biraz kazıklanabilirim.
edit:ets 2 10lira şuan gta ise 170tl civilizationu saymıyorum bile.yani okadar kazıklanıyorum.takaslayacak yokmu?
(önce gta 5 i vericem sonra alıcam ets2yi dolandırılma şansınız yok)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
geçen epic games'te gta 5 ve civilization gibi şeyler bedava olmuştu.Ama ben bunları istemiyorum.ets2 oynamak istiyorum.acaba bunu beleşken almayan biriyle nerde takas edebilirim biliyormusunuz?
edit:ets 2 10lira şuan gta ise 170tl civilizationu saymıyorum bile.yani okadar kazıklanıyorum.takaslayacak yokmu?
Hayır'da herkez saf değil.Epic Games'ten herkez alacağını aldı.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Olmaz.Eğer oyun dünyasını takip ediyorsa direk kapmıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ETS 2 pahalı bir oyun değil.A-101,Şok vs. ininal kart satıyor oradan içine 15 TL yüklet al ETS 2'yi :)
telefon numarası falan gerekmiyor dimi?babama takas ettim diye söylesem olayı çakmaz dimi?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
İninal için yaşa gerek yok. ETS 2'de şu an Steam'de 27 Temmuz'a kadar 9 TL.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Herkesin GTA 5 aldığını düşünüyorum. Hatta bazıları 3-4 tane aldı. Yukarıda denildiği gibi ETS 2 Steam'de 9 TL. Eğer İninal kartın varsa karta yükleyip hemen alabilirsin. Yoksa D&R, Şok, Bim, Vatan, Teknosa'dan 5 TL'ye alabiliyorsun diye biliyorum. Kısacası orada burada bedava olmuş ve herkeste bulunan oyunu takas etmek yerine Steam üzerinden almanı öneririm.