GTA5 "can't load required directx libraries" hatası

RedBeard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba,öncelikle uzun süredir takip ettiğim shiftdelete'yekatıldığım için mutluyum.Şimdi soruna geçeresek Epic Games üzerinden aldığım (ücretsiz) GTA 5 te mod kurmaya çalışıyorum ama script hook hatası geliyor.Aynı oyun kardeşimde de var ama onda hiç sorun olmadan çalışıyor.Windows'u ,directx vs. hepsini güncelledim ama değişen bir şey olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler.
hata.png

Logfile Dosyası:

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Bazen mod kurduğunuzda oyun hiç açılmıyor veya hata veriyor.Epicden mi almıştınız gta 5 i

RedBeard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hayır.Yukarida da belirttiğim gibi epic games uzerinden ücretsiz edindim.Dediginiz gibi modlar bazen açılmıyor olabilir ancak kardeşim çalıştırdı o yüzden sorunun oyun da olduğunu da düşünmüyorum ama ne yapacağım hakkında pek fikrim yok.

RedBeard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar rica ediyorum, tekrarlıyorum resmen kardeşim şu anda modu kurup calistirabiliyor.Mod olmaz diyorsunuz en azından neden kardesimde çalışıp da bende çalışmadığını söyleyin bari de boşuna ümitlenmeyeyim.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Arkadaşlar rica ediyorum, tekrarlıyorum resmen kardeşim şu anda modu kurup calistirabiliyor.Mod olmaz diyorsunuz en azından neden kardesimde çalışıp da bende çalışmadığını söyleyin bari de boşuna ümitlenmeyeyim.
Hocam nedeni birsürü var ,oyun dosyalarınız tam inmemiş olabilir mod tam inmemiş olabilir

RedBeard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Oyun dosyalarını iki kere dogruladim yetmedi kendi dizinimdeki oyunu kaldırıp kardesimde yüklü olanı yerleştirip tekrar doğruladım.mod geliştiricisinin sitesinden en son yayınlanan güncel modu indirdim.Gta 5 dizinimdeki dinput8.dll dosyasını silince oyun açılıyor fakat bu sefer script hook çalışmadığı için mod yuklenemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun dosyalarını iki kere dogruladim yetmedi kendi dizinimdeki oyunu kaldırıp kardesimde yüklü olanı yerleştirip tekrar doğruladım.mod geliştiricisinin sitesinden en son yayınlanan güncel modu indirdim.Gta 5 dizinimdeki dinput8.dll dosyasını silince oyun açılıyor fakat bu sefer script hook çalışmadığı için mod yuklenemiyor.
Bu arada dinput8.dll dosyası modun bir parçası.

RedBeard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Olabilir hocam bilemiyorum kardeşimde sorunsuz çalıştı ben de bu dosyayı ondan alıp çalıştırmayı deniyorum ama değişen bir şey yok üstteki görseldeki gibi hata veriyor directx sorunlu mu diye bakıyorum ama o da güncel...

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Olabilir hocam bilemiyorum kardeşimde sorunsuz çalıştı ben de bu dosyayı ondan alıp çalıştırmayı deniyorum ama değişen bir şey yok üstteki görseldeki gibi hata veriyor directx sorunlu mu diye bakıyorum ama o da güncel...
En mantıklısı internetten bakmak hcam bilmediğim için bilgi veremiyorum