Gta3 sorunu

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
samsung galaxy s plus da oyun'dayken gta3 donuyor .batarya yı çıkarıp takmama gerekiyor .nedeni nedir

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer crackli indirdiyseniz ondan olabilir. Tam bir fikrim yok ama ara sıra bende de oluyor, telefonum SGS2.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar samsung galaxy s plus a sahibim.gta 3 oynarken oyun donuyor
pili çıkarıp takmam gerekiyor bunun nedeni nedir?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hafıza yetersiz kalıyordur hafızadan kastım ram

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
galaxy s plus gibi bir telefonun yetersiz olması mumkunmu ? telefonu sifirladim başka programlar rami yiyor diye ama sonuç aynı.:-(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yanılmıyorsam 512 ram var cihaz da bahsettiğiniz oyun küçümsenecek bir oyun değil bende note var 1 gb ram var zerre takılma yok tabi gpu nunda güçlü olması önemli bir etken

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende galaxy gio var gta3 rahatlıkla oynayabiliyorum, sizin telefonun android sürümü nedir, romdan kaynaklanabilinir.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
android sürümü 2.3 rom kullanmıyorum internetten video ları izledim benim telefonun aynısı ile gta oynuyor sorun nedir bilen yok mu veya galaxy s plus kullanıpta
bu oyunu açabilen

adokulmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam dostum öncelikle Galaxy s plus 1.4 ghz işlemci ve 512 ram ile gayet yeterli bir telefon. Ben de onu kullanıyorum. Ben de başta seninle aynı hataya düştüm telefonu resetlemeden telefon düzelmiyordu. Eminimki sen de benim gibi apk yi yükleyipwireless ile sd yi download yaptın işte hata burda... nedense download sırasında benim telefonda %7 de iken bağlantı kopuyor ve tekrar denediğimde 7 den devam ediyordu. İşte o sırada sd dosyada bir hata oluşuyor yapman gereken ise sd dosyayı bilgisayarından indirip telefonunun içindeki gerekli yere koyman oyunu nasıl calıştırabileceğini ise internette bir cok sitede bulabilirsin... Tadını cıkart :)