Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanılmıyorsam 512 ram var cihaz da bahsettiğiniz oyun küçümsenecek bir oyun değil bende note var 1 gb ram var zerre takılma yok tabi gpu nunda güçlü olması önemli bir etken
android sürümü 2.3 rom kullanmıyorum internetten video ları izledim benim telefonun aynısı ile gta oynuyor sorun nedir bilen yok mu veya galaxy s plus kullanıpta
bu oyunu açabilen
Selam dostum öncelikle Galaxy s plus 1.4 ghz işlemci ve 512 ram ile gayet yeterli bir telefon. Ben de onu kullanıyorum. Ben de başta seninle aynı hataya düştüm telefonu resetlemeden telefon düzelmiyordu. Eminimki sen de benim gibi apk yi yükleyipwireless ile sd yi download yaptın işte hata burda... nedense download sırasında benim telefonda %7 de iken bağlantı kopuyor ve tekrar denediğimde 7 den devam ediyordu. İşte o sırada sd dosyada bir hata oluşuyor yapman gereken ise sd dosyayı bilgisayarından indirip telefonunun içindeki gerekli yere koyman oyunu nasıl calıştırabileceğini ise internette bir cok sitede bulabilirsin... Tadını cıkart