Ben cok zorlaniom orda aylardir gecemiom oyundan sogudum millet gta 5 bitirio ben daha vicecity bitiremedim diye uzuluomInsaati bombaladigimiz yer mi? Oraysa o cok basit
Numarali tuslarla gecmistim ben orayi.
O görevden nefret ediom artık [emoji1] bu yuzden bitirsem bile ne haz alirim ne baska bisey[emoji3]harbiden ne görevdi ya![]()
bende geçtim ama zor oldu
bence kendin geç o hazzı al![]()
Save ben nasıl atabilirimnumpadle sürülüyor helikopter, kurulu olsa at saveni geçeyim save edip vereyim derdim ama yok
Belgelerin>GTA Vice City>User Files'in içine at. Bence San Andreas'a geç o daha güzel Vice City'den...Save ben nasıl atabilirim
Ben save i bilgisayara atmicam baska birine kendi gta savemi atcam o nasıl oluyoBelgelerin>GTA Vice City>User Files'in içine at. Bence San Andreas'a geç o daha güzel Vice City'den...
Nasıl bir hata? Resmini at.San Andreas var pcde ama oyun error veri acilmio
Su anda evde deil memleketteyim carsamba aksami atarim olurmu video çekerim skype varsa ver atarim ordanNasıl bir hata? Resmini at.
Tamam işte o User Files'ten hangi save dosyasını atacaksan onu masaüstüne kopyalar oradan artık neye atacaksan atBen save i bilgisayara atmicam baska birine kendi gta savemi atcam o nasıl oluyo
Su anda evde deil memleketteyim carsamba aksami atarim olurmu video çekerim skype varsa ver atarim ordan
Save i sana atsam bana gecermisin o bolumu lutfenTamam işte o User Files'ten hangi save dosyasını atacaksan onu masaüstüne kopyalar oradan artık neye atacaksan at
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Özel mesaj at. Buradan
Bende Vice City yok.Save i sana atsam bana gecermisin o bolumu lutfen![]()
Tamam TeşekkürlerBende Vice City yok.
Eğer bi yerde savesini bulursam burdada paylasirimArkadaslar şu vicwcitydeki helikopter gorevini bilmeywn yoktur ve cogu kişi zorlanmistir ben aylarca ugraatim ama gecemedim varsa su gorevin savesini atarmisiniz
Simdiden Teşekkürler