GTA-VC CD istiyor galiba

ob_oguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese hayırlı ramazanlar.

Hazır yaz indirimi var oyun almak istedim. Gta'nın İlk 5 oyunu 75 liradan 15 liraya düşmüş aldım, GTA Vice City'i hiç oynamadığım için onu yükledim. Resimdeki hatayı veriyor. Benim anladığım CD takın diyor. Steam'den aldığım oyuna CD takmam gerekirmi? Bunlar zaten orjinal değil mi?

kvp90y.png
[/url][/IMG]
Adsız.png

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bu yüzden steam'den nefret ediyorum, adamların mağazası çöp. Defalarca kez bunu yaşadım, oyun yapımcıları paralarını aldıktan sonra takmıyorlar seni. Herifler bir oyun yapıp bize o oyunu satıp (Çöp halini) yüklü paralar isteyebiliyorlar. Koyan tarafı ise bu oyunu korsan oynayan adamların sorunsuz oynaması. Ben defalarca kez satın aldığım oyunu oynayamadım. Crack kullanıp sistemime virüs sokmak da istemedim ama iyi saydım heriflere.

Kaynak; Defalarca kez Steam'den alışveriş yapmış ve artık oyun için bundan sonra konsoldan başkasını tanımayacağına yemin etmiş bir insan evladı...

İnsanın verdiği parayla rezil olması bu olsa gerek :mad:

ob_oguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu yüzden steam'den nefret ediyorum, adamların mağazası çöp. Defalarca kez bunu yaşadım, oyun yapımcıları paralarını aldıktan sonra takmıyorlar seni. Herifler bir oyun yapıp bize o oyunu satıp (Çöp halini) yüklü paralar isteyebiliyorlar. Koyan tarafı ise bu oyunu korsan oynayan adamların sorunsuz oynaması. Ben defalarca kez satın aldığım oyunu oynayamadım. Crack kullanıp sistemime virüs sokmak da istemedim ama iyi saydım heriflere.

Kaynak; Defalarca kez Steam'den alışveriş yapmış ve artık oyun için bundan sonra konsoldan başkasını tanımayacağına yemin etmiş bir insan evladı...

İnsanın verdiği parayla rezil olması bu olsa gerek :mad:

Peki sorunu nasıl çözerim biliyor musun? Konsol daha mı iyi oyun açısından?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Arkadaşın böyle demesinden aklıma Max Payne 3 geldi. Oyunu satın almıştım, hemen kapanıyordu crackli şekilde oynamak zorunda kalmıştım. Rockstar oyunlarını kutulu tercih ediyorum artık.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Steam değilde, Rockstar dan şikayetçiyim. Birde Social club diye uygulaması var doğru düzgün çalışmaz.

ob_oguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende şu ana kadar rockstar da böyle bir sorun yaşadım. Gta3 de sıkıntılı. Bakalım san andreas ve gta 4 de böyle bir sorun olursa bilgisayara kafa atarım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hicbir oyunda böyle bir sorunla karsilasmadim. Cözümünü steam forumunda arayiniz, daha cabuk yardimci olacaklardir.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Peki sorunu nasıl çözerim biliyor musun? Konsol daha mı iyi oyun açısından?
Sorunun çözümü oyunu satan firmaya ulaşacak ve hakkını arayacaksın. Yardım talep edeceksin ama diyim, ben defalarca kez yaşadım bunu ve açıkçası artık pes ettim...

Herkes bu kadar şikayetçi mi Steam'den ya?

Steam'den değil, oyun firmalarından şikayetçiyiz. Gabe amcanın suçu ne ? Bize bu kadar fiyat konusunda olsun, servis konusunda olsun sayısız hizmeti var ve hümanist bir adam. Ayrıca valve'nin hiç bir oyunu şu zamana kadar bana bu sorunu vermedi, verdiğini de duymadım. Bu durumda suçlunun steam olduğunu söyleyebilir miyiz ?

Oyun firmalarının bilgisayara böyle üvey evlat gibi davranmalarının sebebi PC platformunun kazancının konsoldan az olması. Çünkü konsol oyunları gerçekten satıyor. Bilgisayarda korsan oyun oynayanlar çoğunlukta olduğu için parasını verenler bu duruma düşüyorlar. 1500TL'ye iyi bir oyun bilgisayarı toplamak zor, teknik bilginin olması gerek ya da birilerine senin için toplaması için para bayılacaksın. 1500TL'ye PS4 de alabilirsin bunun yerine. Oyunların ilk konsol için çıktığını da unutmayalım, kısaca sevdiğin o oyunun PC için çıkmasını beklemen gerekmeyecek. Tabii bu benim bakış açım, şu dakikadan sonra da (Bu kadar kazığı yedikten sonra) aksine inanmam mümkün değil malesef. Eğer oyun firmaları bu şekilde devam edecekse gelecekte PC oyunları bitecek demektir...

Steam değilde, Rockstar dan şikayetçiyim. Birde Social club diye uygulaması var doğru düzgün çalışmaz.

4A Games'den Metro Bundle'ı almıştın 2015'de ve hala oyundaki oynamamı engelleyen bugları çözmediler. Yıllardır bundan oyuncular yakınıyor ama hala 4A GAMES'den icraat yok. Bu problemlerin bildirimi 2 yıl öncesine dayanıyor. Bir anda oyun takılıyor ve ilerleyemiyorsun, son checkpoint'ten yeniden başlaman gerekiyor, last light'ta bir boss savaşında boss'u öldürdükten hemen sonra (Baya zor bir boss) çoğunlukla oyun crash raporu verip kapanıyordu ya da loop'a giriyordu. Saç baş yoldurdu bana bu. Her seferinde o boss'u düşürdükten sonra "lütfen yine çökme" diyordum oyuna.
Save 75% on Metro Redux Bundle on Steam

Hicbir oyunda böyle bir sorunla karsilasmadim. Cözümünü steam forumunda arayiniz, daha cabuk yardimci olacaklardir.

Hocam demek ki sizin aldığınız oyunlara arka çıkan birileri var. Bu güzel, demek ki şanslısınız bu konuda. Ama bir firmanın oyununu satın alırken artık nasıl firmadır diye ciddi ciddi araştırmak gerekiyor. Yoksa baya kumar oynamış oluyorsun.

Son düzenleme:

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
İsterseniz iade edebilirsiniz. Bende çok sinir oldum. Orjinal alıp sorun yaşamak çok can sıkıcı. Korsancılar cayır cayır oynarken..

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
İsterseniz iade edebilirsiniz. Bende çok sinir oldum. Orjinal alıp sorun yaşamak çok can sıkıcı. Korsancılar cayır cayır oynarken..
Onun için oynayacaksan konsolda oynayacaksın çünkü firmalar konsolu ciddiye alırken PC'de oyuna verdiğin para çöpe gidiyor malesef. PC için destekleyeceğim tek oyun Free To Play'ler ve CS:GO, HearthStone, World Of Warcraft, Overwatch, League of Legends, DOTA2, Left 4 Death gibi yaygın olarak oynanılan ve arkasında güvenilir bir şirket bulunan oyunlardır. Gerisine para verip kendinizi üzmeyin. Hiçbir zaman crack'i desteklemedim ve desteklemem de, hem yasal hem de güvenlik sebepleri yüzünden. Bu yüzden bu yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını da istemem.