GTA V Online Bağlanamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Curesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar. Oyunda yeniyim. İlk indirdiğim zaman da aynı hatayı almıştım. Güvenli internet hizmetini kapatıp sorunu çözmüştüm. 4 gündür gayet güzel şekilde oynuyordum, fakat bugün tekrar aynı hatayı almaya başladım. İnternetten Social Club'a bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
GTA5_2021_01_20_19_45_12_210.png

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Online hiç mi giremiyorsunuz veya girince atmalar falan mı oluyor.

Reaksiyon puanı
1,056
Merhabalar. Oyunda yeniyim. İlk indirdiğim zaman da aynı hatayı almıştım. Güvenli internet hizmetini kapatıp sorunu çözmüştüm. 4 gündür gayet güzel şekilde oynuyordum, fakat bugün tekrar aynı hatayı almaya başladım. İnternetten Social Club'a bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 135149
Pc değil ancak ps4 de oynarken arada banada oluyordu oyunu kapat aç kapat aç bazen düzeliyordu düzelmeyince kapatıyorum sabah giriyordum çünkü rockstar sunucuları bakıma alabiliyor

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Single player da ilk görevden sonra açılıyor diye hatırlıyorum. 1-2 görev yapıp sonra deneyin. Sonra antivirüs falan varsa kontrol edin engelliyor olabilir.

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Single player da ilk görevden sonra açılıyor diye hatırlıyorum. 1-2 görev yapıp sonra deneyin. Sonra antivirüs falan varsa kontrol edin engelliyor olabilir.
Oyunu 4 gün boyunca sorunsuz olarak oynadım. 8. seviyeye gelmiştim, fakat bugün bu hatayı almaya başladım.

Rockstar ile ilgili hiçbir siteye bağlanamıyorum. Ticket bile atamıyorum bu sebepten ötürü.
Ekran Alıntısı.PNG