ram az ram 12 e çıkarırsan sıkıntı yaşamazsın bende 8 gb ram var kasıyor feciSelam.
I7-7500U
R5 M330
8GB RAM
153 GB DEPOLAMA ALANI
Gta 5 Kasar mı?
Bence cevap evet
Çünkü valorant 60 40 fps
Aynı sistemmiram az ram 12 e çıkarırsan sıkıntı yaşamazsın bende 8 gb ram var kasıyor
Zaten amacım araba sürmek fln internet cafeye gitmek istemiyorum sizce yüklemelimiyimBu grafiklerde ortalama 30FPS falan alırsınız. Eğer bu şekilde oynarım derseniz girip hikayeyi bitirebilirsiniz. Eski sistemimde bende 25-40FPS arasında oynamama rağmen bitirmiştim oyunu. Çok oyunculuyu hiç kaldırmaz ama tek oyunculu yine iyi kötü oynatır.
ekran kartın kaç gb?? benim sistemim daha düşük ve rahatça oynayabiliyorumSelam.
I7-7500U
R5 M330
8GB RAM
153 GB DEPOLAMA ALANI
Gta 5 Kasar mı?
Bence cevap evet
Çünkü valorant 60 40 fps
aynAynı sistemmi
2gbekran kartın kaç gb?? benim sistemim daha düşük ve rahatça oynayabiliyorum
normalde rahat oynatması lazım benim sistemim senin sisteminden daha düşük ve rahat oynatıyor bilgisayarınla ilgili bir sorun olabilir
Yüklicem denicem fakat gta5 epic games kaç gb?normalde rahat oynatması lazım benim sistemim senin sisteminden daha düşük ve rahat oynatıyor bilgisayarınla ilgili bir sorun olabilir
100 civarı.Yüklicem denicem fakat gta5 epic games kaç gb?
Selam.
I7-7500U
R5 M330
8GB RAM
153 GB DEPOLAMA ALANI
Gta 5 Kasar mı?
Bence cevap evet
Çünkü valorant 60 40 fps
aynen rahat bir şekilde oynuyorum sıfır sıkıntı 60 fps e yakın 1024x768 de gayet iyi teşekkürler cevaplar içinİ7-4510U, GT840M 8GB RAM, 45 FPS oynuyordum çok güzel akıyordu sadece araba ile hızlı gidince kasıyordu, ayriyeten cihazın HDD ve RAM sıkıntısı vardı ona rağmen güzel oynuyordum, cihazının oyunu rahat bir şekilde kaldıracağını düşünüyorum.