GTA 5 polisi geldiOynatır. Performansı @Berat yapıcı 88 bilir.
Hocam kaç FPS alırım? Youtube de bazıları 20 alıyor bazıları 100 alıyor bazıları da 40 alıyor.Oynatır. Performansı @Berat yapıcı 88 bilir.
Oynatır ama ssdye kursan daha sağlıklı olur.Arkadaşlar GTA V kaldırır mı ve kasma olur mu?
AMD FX6300 3.5GHz
6 GB DDR3 RAM.
ASUS NVIDIA GT630.
240GB SSD + 500GB HDD (oyunu HDD'ye kuracağım.)
Hocam yükleme o kadar sorun değil ama tüm SSD yi doldurur. Windows 10 Kullanıyorum. Mantığımı söyleyeyim.Oynatır ama ssdye kursan daha sağlıklı olur
Kaldırır kasma olur yani 20-30 fps falan oynarsınArkadaşlar GTA V kaldırır mı ve kasma olur mu?
AMD FX6300 3.5GHz
6 GB DDR3 RAM.
ASUS NVIDIA GT630.
Tmm o zaman öyle yap bu arada düşükte 30 40 fps alırsınHocam yükleme o kadar sorun değil ama tüm SSD yi doldurur. Windows 10 Kullanıyorum. Mantığımı söyleyeyim.
240GB SSD = İşletim sistemi ve küçük programlar
2 ye bölünmüş 500GB HDD:
1- Yedek
2- Boyutu fazla olan uygulamalar
Hocam şu arkadaş nasıl 100 fps alıyor?Kaldırır kasma olur yani 20-30 fps falan oynarsın
100 almaları imkansız o ekran kartıyla oynatmaz bence yeni PC toplamak çok iyi olurHocam kaç FPS alırım? Youtube de bazıları 20 alıyor bazıları 100 alıyor bazıları da 40 alıyor.
Cheat engine kullanmış olabilirHocam şu arkadaş nasıl 100 fps alıyor?
Hocam param olsa şunu yapıcam.100 almaları imkansız o ekran kartıyla oynatmaz bence yeni PC toplamak çok iyi olur
Gayet iyi ssd ve hdd iyi satenHocam param olsa şunu yapıcam.
FX6300 ------> FX9000 serisi
6GB Ram -------> 16GB Ram
GT630 ----------> GTX 1050Ti
Hocam daha önce crack ta 35-45 alıyordu şimdi ekran kartı nı temizledik mc de 1000FPS yi gördüm. Şimdi orijinal indiriyorum.20-30 fps oynarsınız
Bir arkadaş var 950 Ti ula 60 fps orta ayarlarda oynuyor monitör 144 Hz se sizdede bu sistemde 60-70 fps olabilir orta ayarlardaHocam param olsa şunu yapıcam.
FX6300 ------> FX9000 serisi
6GB Ram -------> 16GB Ram
GT630 ----------> GTX 1050Ti
Bence deneyim bizle paylaşın ekran kartını temizlemek tabii ki fps artışına sebep olurHocam daha önce crack ta 35-45 alıyordu şimdi ekran kartı nı temizledik mc de 1000FPS yi gördüm. Şimdi orijinal indiriyorum.
Hocam baya oldu. Eskiden 91 Derecede Çalışıyordu şimdi 70 i geçmiyor.Bence deneyim bizle paylaşın ekran kartını temizlemek tabii ki fps artışına sebep olur
İndir bi dene açar ama kesinHocam mesela 170 Bin aboneli youtube kanalı 40FPS alıyor.
Ben Vega 8 le 20-30 fps aldığım için öyle söyledim belki benim ekran kartknda problem vardır 40 Fps olup olmayacağını göreceğiz anan o Ramle zor birazHocam mesela 170 Bin aboneli youtube kanalı 40FPS alıyor.
720pHocam 1680x1050 de oynamak mı daha sağlıklı olur yoksa 900P yada 720P mi?
Bu sadece ekran kartı değil işlemci ve RAM konusu bende 6 GB RAM var ve düşük performans alıyorum ama 16 GB RAM olsa değişir GTA 5 işlemciyi çok fazla kullanıyor oyüzden işlemcide iyi olması lazımHocam mesela 170 Bin aboneli youtube kanalı 40FPS alıyor.
interneri kontrol edinEkli dosyayı görüntüle 136144
Hocam neden böyle bir hata veriyor bilginiz varmı?
İşlemci iyi sayılır zaten de Ekran kartı kaldırır mı?Bu sadece ekran kartı değil işlemci ve RAM konusu bende 6 GB RAM var ve düşük performans alıyorum ama 16 GB RAM olsa değişir GTA 5 işlemciyi çok fazla kullanıyor oyüzden işlemcide iyi olması lazım
PC benchmark sitesinden öğrenebilirsinizİşlemci iyi sayılır zaten de Ekran kartı kaldırır mı?
Hocam MD-DL diye bir hata kodu veriyor nasıl düzelteceğim?PC benchmark sitesinden öğrenebilirsiniz
Kaldırır sanırsam sabit 30fps alırsınArkadaşlar GTA V kaldırır mı ve kasma olur mu?
AMD FX6300 3.5GHz
6 GB DDR3 RAM.
ASUS NVIDIA GT630.
Yeniden allarım PC yi belki düzelir yada bunu. İçin ayrı konu açınHocam MD-DL diye bir hata kodu veriyor nasıl düzelteceğim?
Düzelmedi hocam.Yeniden allarım PC yi belki düzelir yada bunu. İçin ayrı konu açın
Cheat Engine ile ne alaka Berat'cığım?100 almaları imkansız o ekran kartıyla oynatmaz bence yeni PC toplamak çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cheat engine kullanmış olabilir