GTA V Hakkında Çok Önemli Sorular

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
4 GB Ram - AMD Radeon HD 6570 2800 MB
AMD Athlon II x2 260 Procassor
Sistem ile düşük grafikte neredeyse hiç kasmadan oynadım kaldırır dediniz doğru çıktı teşekkürler. Ama sorularım var

1) Oyuna başlamadan cpu fln yetersiz diyor ben yine de devam ediyorum
2) Oyunu 1 saat oynadıktan sonra kasa bayağı ısınıyor
Bu iki durum bilgisayarıma zarar verir mi zaten kasa ısındığı için 1 saatten fazla oynamayı düşünmüyorum.

Ayibogan01

Asistan
Reaksiyon puanı
202
4 GB Ram - AMD Radeon HD 6570 2800 MB
AMD Athlon II x2 260 Procassor
Sistem ile düşük grafikte neredeyse hiç kasmadan oynadım kaldırır dediniz doğru çıktı teşekkürler. Ama sorularım var

1) Oyuna başlamadan cpu fln yetersiz diyor ben yine de devam ediyorum
2) Oyunu 1 saat oynadıktan sonra kasa bayağı ısınıyor
Bu iki durum bilgisayarıma zarar verir mi zaten kasa ısındığı için 1 saatten fazla oynamayı düşünmüyorum.
4 gb ram ve gta 5 nasil kaldirdi yaw oyunda kesin donma vardir , ama sorumuza gelirsek bilgisayarinizin kasasina zarar vermez (en fazla gta 5 gibi bir oyunu 3 saat oynayin) cpu yetersiz demek pek onemli degil oyundaki silah atislarini vb. seyleri etkiler ama cok degil

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
4 gb ram ve gta 5 nasil kaldirdi yaw oyunda kesin donma vardir , ama sorumuza gelirsek bilgisayarinizin kasasina zarar vermez (en fazla gta 5 gibi bir oyunu 3 saat oynayin) cpu yetersiz demek pek onemli degil oyundaki silah atislarini vb. seyleri etkiler ama cok degil
Kaldır mı diye 8 kişi cevapladı sorumu 1 kişi kaldırmaz 7 kişi kaldırır dedi ve ben de yükledim ve neredeyse hiç kasmıyor cidden ben de anlamadım nadiren hafif takılma oluyor sadece. Oyunu ilk açtığımda kasanın en arkası hafif ısınmaya başlıyor 1 saat dolunca kasanın en ucu bile ısınmış oluyor

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Isınmaya başladığında derken kasanın her yeri ısındığı zamanı mı kasdettin çünkü zaten oyunu actığımda baslıyor ısınmaya

Ayibogan01

Asistan
Reaksiyon puanı
202
Isınmaya başladığında derken kasanın her yeri ısındığı zamanı mı kasdettin çünkü zaten oyunu actığımda baslıyor ısınmaya
kasa isinmaya baslayinca degil eger gercekten cok isinmissa oyunu kapat.

Son düzenleyen moderatör:

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
kasa isinmaya baslayinca degil eger gercekten cok isinmissa oyunu kapat.
Kasanın neden erken ısındığı anladım. Oynadığım gün sıcaklık 37 derece idi. Ve ev de çok sıcaktı haliyle. Fan da iyi soğutmadı çok sıcak hava okunca galiba 2-3 gündür havası çok sıcak değil ve 1 saat oynasam bile neredeyse hiç ısınmıyor.