gta san hâlâ alınıp oynanır mı?

İsacan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba steamdan Gta San alsam mı diye düşünüyorum hâlâ oynanır mı ya da online oynayan var mıdır?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Merhaba steamdan Gta San alsam mı diye düşünüyorum hâlâ oynanır mı ya da online oynayan var mıdır?
Öncelikle crack tavsiye etmiyorum.Ben almanı öneriyorum.Kaç sene geçti bilmiyorum ama 2020 de 4 defa bitirdim.

İsacan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bence ilk önce k*rs*n indir bak sonra steamden alırsın
forumda crack konuşmak yasak diye biliyorum

Tahminimce Online oynayan vardır.Alınabilir.
Online oynamayı düşünüyorum varsa satın alacağım :)

Öncelikle crack tavsiye etmiyorum.Ben almanı öneriyorum.Kaç sene geçti bilmiyorum ama 2020 de 4 defa bitirdim.
crack bende düşünmem sonuçta dosya içinden ne çıkacağı belli olmuyor :) sanırım alacağım
teşekkürler

Reaksiyon puanı
4,097
Daha iyi oyunlar vardır kısıtlı bir bütçen varsa başka oyunlara yönelebilirsin.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Gta Sa steamde indirimde şuan akşama indirim bitiyor hızlı olursanıza alabilirsiniz.Online konusuna gelecek olursak googledan MTA indirmen gerek buda paralı bir oyun değil gta sa modu gibi bir şey.(20 yıl geçsede oynanır gta sa haberin olsun.)

İsacan00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Gta Sa steamde indirimde şuan akşama indirim bitiyor hızlı olursanıza alabilirsiniz.Online konusuna gelecek olursak googledan MTA indirmen gerek buda paralı bir oyun değil gta sa modu gibi bir şey.(20 yıl geçsede oynanır gta sa haberin olsun.)
steam sürümünde MTA için sıkıntı oluyormuş sanırım

Ets 2 DLC'si alabilirsin o zaman. Scandinavia ya da Going East.
Farklı oyunlar denemek daha iyi olur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben oynuyorum hala online
steam dan mı almıştın biraz araştırdım online konunusunu sıkıntı oluyor denilmiş steam için

Oğuz2323

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Gta san anderası satın alabiilirsin online oynayan var türkiyede hemde baya var mta san andreas indir gta san andreası online yapıyor.