GTA San Andreas Reset Atma Sorunu

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar hemen konuya gireyim GTA San Andreası yüklüyorum açıyorum daha sonra oyuna girdikten 4-5 saniye sonra balıktada belirttiğim gibi pc reset atıyor başka hiçbir oyunda bu problem yok sadece GTA San Andreas da bu sorunla karşılaşıyorum

sistemim

Nvidia GeForce fx5200 256 mb ekran kartı

768 mb ram

intel pentium 4 3.00 ghz işlemci şimdiden teşekürler

---------- saat 18:36 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:48 eklenmişti ----------

arkadaşlar yardım edebilcek kimse yokmu

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 36 kişi bakmış çözüm bilen kimse yokmu

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Oyunu tamamen kaldırıp (tüm klasörleri ile birlikte) tekrar yüklemeyi denedin mi?

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartı driverini güncelle ve directx 9c son sürümü kur düzelebilir.Birde işletim sistemini söylersen sevinirim.

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk arkadaşın sorduğu soruya cvp veriim o kadar çok kurup kaldırdımki sayısını hatırlamıorm işletim sistemim windows XP Professional Versiyon 2002 Servis Pack 2

---------- saat 18:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:21 eklenmişti ----------

ekran kartı driverini 2 gün önce güncelledim ve directx9 da yüklü zaten ancak arkadaşlar şöle bişi var ben bu oyunu intel celeron D işlemcide oynayabiliordm fakat intel pendtium4 taktırınca oynayamadım sorun sanırım burdan kaynaklanıor

XGDDRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İntel pentium 4 GTA SAN ANDREASI uçurur yani sorun başka bişeyden diye düşünüyorum.

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel pentium 4 GTA SAN ANDREASI uçurur yani sorun başka bişeyden diye düşünüyorum.

peki arkadaşım bide şöle bişi var San Andreas işlemciyi fazla ısıttığından işlemci fanı yetersizmi kalıyor acaba? yani böyle bi durum olabilirmi?

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunun çözümünü bilen yokmu? bu sorun yüzünden pc ye kaç kere reset atım ama aynı :S

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Everest veya cpu-z gibi programlarından veya bios'dan işlemci ısısının değerlerine bak ona göre fan'ın onu yeterince ısıtıp ısıtmadığı belli olur.
Bir sonraki ihtimal kurduğun oyun dosyalarının içerisinde herhangi bir zararlı bir trojan virüs olabilir.
İşlemci ısı değerlerini bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
peki arkadaşım bide şöle bişi var San Andreas işlemciyi fazla ısıttığından işlemci fanı yetersizmi kalıyor acaba? yani böyle bi durum olabilirmi?
sorun işlemciyi değiştirdikten sonra olduysa büyük ihtimal fanı tak takamamış ve fan işlemciyi sogutamıyodur eğer fanı doğru taktığına eminsen yani fanı tutup kaldırdıgında anakartta onunla birlikte geliyorsa işlemciyi kullanan öteki programları kaldır tekrar gir oyuna sorun devam ediyosa son sürüm bi antivirüs yükle güvenli modda tarat büyük ihtimal bu durumlardan sonra düzelcektir

birde savegame klasöründeki savelenmiş oyunları bi başka dizine kopyala ve orayı temizle tekrar dene

başka çözüm yolu gelmiyo aklıma

bug

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bende de aynı sorun vardı ama benim işletim sistemi sevice pack 1'di. Service pack 2 yaptım düzelmişti.

Pc CaNaWaRı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakart Sıcaklığı 37 Derece İşlemci Sıcaklığı 52 Derece Everest Ultimate Edition la Baktım