GTA-SA Arşivi (Server Kurma,Mod,Cleo,Dyom,)

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet başlığı yazdık :D konuya gelelim. bu konu altından yeni toplayacağım modları ve cleo,dyom eklentilerini falan paylaşacağım. bir aralar server kurma işleriylede çok iç içeydim. sonradan çoğu şeyi bıraktım tabi :D zaman geçtikce unuttum doğal olarak :D tekrar'dan hatırlamak için biraz süreye ihtiyacım var o süre içinde arşiv halinde paylaşıcağım. şuanlık araştırma yapıyorum, konuyu buraya park ettim :D yeni detayalar ile tekrar dönüş yapacağım.

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynen Coni Vaynen :D Evet Samp server kurulumunun nasıl olduğunu tekrar deneyerek öğrendim :D bu konuda yardım istiyen arkadaşlar bana pm atabilir veya bu konudan yazabilirler. zor değil sadece takılan arkadaşlar port açma konusunda takılıyorlar. 7777 samp serverinin port numarasıdır. mesela 192.168.5.4:7777 bu şekilde port açılır 192 ile başlayan kısım sizin ip numaranızdır. tabi kendi içinizde oynayacaksanız 192 ile kullanırsınız. yada ip adresim yazarak kendi ip'inizi öğrenebilirsiniz. nasıl mod yüklenir, vs geniş detaylar için en önemlisi bu işe girmiş çabalayan ve yapamayan arkadaşlar bu konudan bana yazsınlar efenim yardımcı olurum :D ekstra'dan tekrar ben server açmayı düşünüyorum. şayet bir sıkıntı olmaz ise :D bakalım bakılım :D zaman neyi gösterir. ayrıca cleo ve dyom modlarından güzel olanları seçiyorum, paylaşırım yakın zamanda.