Yardım GTA Onlinenin hatalar dolu saçmalığı

keremchewy41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GTA Online girecem diyorum. Yok unkowsn network, o geçiyor social club offline, o geçiyor session bulma hatası. En sonda onlineye girdim şimdi de araba çağıramıyorum garip bir buga girdi araba çağırma numarası.
Şunları nasıl düzeltecem. Dosyalara birşey yapmalımıyım bir yardım edin ya. Bütün şanssızlıklar benim başıma geliyor

AdnanV99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bayadır girmiyorum ama evet var öyle sorunlar, aslına genellikle internette bir sorun olunca karşılaşıyordum ben bu dediklerinle

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,979
Online başlı başına bir hata zaten. Her türlü sorunla karşılaşman normal. Yeni DLC gelince oyuncuların arabalarının silinmesine neden olan bir hata bile çıktı hatta. Hile koruması da yok oyunda, hileciler istedikleri gibi oyununuzu çökertebiliyor.

ardaazsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Online başlı başına bir hata zaten. Her türlü sorunla karşılaşman normal. Yeni DLC gelince oyuncuların arabalarının silinmesine neden olan bir hata bile çıktı hatta. Hile koruması da yok oyunda, hileciler istedikleri gibi oyununuzu çökertebiliyor.
Hilecininde türlüsü var ama hocam, iyisinden örnek vereyim; kafamdan para falan yağdırmışlardı sonra bazı görevlerde çok yardımcı olmuşlardı vs. ama tabi dediğiniz gibi bir o kadarda kafese koymalar instakiller telefona sms bomblar falan zehir edenleride var yani. Umarım GTA6'da bunların önüne geçebilirler

keremchewy41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hilecininde türlüsü var ama hocam, iyisinden örnek vereyim; kafamdan para falan yağdırmışlardı sonra bazı görevlerde çok yardımcı olmuşlardı vs. ama tabi dediğiniz gibi bir o kadarda kafese koymalar instakiller telefona sms bomblar falan zehir edenleride var yani. Umarım GTA6'da bunların önüne geçebilirler
Kanka bazı hileciler seni onlineden bile kısıtlayabiliyormuş öyle biliyorum. Bir ayar yaparak rahatlıkla onlineye girmeni engelliyorlarmış. Rockstara ticket atınca anca düzeltiliyormuş. GTA 6'da umarım bunun önüne geçerler

ardaazsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kanka bazı hileciler seni onlineden bile kısıtlayabiliyormuş öyle biliyorum. Bir ayar yaparak rahatlıkla onlineye girmeni engelliyorlarmış. Rockstara ticket atınca anca düzeltiliyormuş. GTA 6'da umarım bunun önüne geçerler
Haydaa girmeyeli baya arttırmışlar dozajı öyleyse, kötü bir durummuş.