GTA IV Truck Hustle Görevi

AltF409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu oynadım oynadım truck husle görevini geçemiyorum adamları öldürmeye başlıyorum tam adamlar ölmüşken mule yanıyor patlıyor ne yapabilirim The Hustle patladı diye yazı çıkıyor siniroldum:cursing:64. deneyişimdi bugün :(:bored:

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kamyonlu görevde yanacak bişey yok diye hatırlıyorum,sakin sakin adamları vur kamyon gelsin atla bu.sadece adamlara ateş etmeyi dene.

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlarla çatışmaya gir, "Space" tuşuna çok hızlı bir şekilde basıp kamyonun üstüne çıkman lazım kamyonun üstüne çıkınca "W" tuşu ile ileri git,virajlarda düşme dikkat et :)

AltF409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerek kalmadı olayı çözdüm : Ben önceden ''Mule'' yi Karsan j9 'a çevirmiştim o yüzden yanıyormuş Mod kötüymüş oyunu silip tekrar yüklemek zorunda kaldım şimide Gta ıv Fatal error: smpa60 diye oyundan atıyor ben ne zaman bu oyunun rahat rahat oynayabilcem :( her oyun niye düzgün olmaz bence gta 4 arabalarını değiştirmeyin mod manager den benim gibi oyunu böyle oynayamazsınız iyi oyular :))))

GTA IV fatal error smpa60 hatasının çözümünü bilen var mı ? neredeyse her foruma baktım yok araba değiştirince oluyo falan diyorlar yok öle bişey ben oyunu bilgisayar geri yükledim (hiçbir araba değiştirilmemiş hali) fakat bu sefer böyle demeye başladı yeter:( :( :(

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu oyun senden ne istiyor ya :) bir insanın sabrı bu kadarda zorlanmazki :)

AltF409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
silip cd sini kırcam o olacak :)

AltF409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen yok mu sabrım taşmaya başladı:(