EmirhanTeira
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 507
Gta 4 Full Ayarlarda Benchmarkta 50-60 FPS Arası alıyorum. Fakat ana oyunda 30 fpsi bile bulamıyorum. Sebebi nedir?
Yalnız konu sı.ıyorsunGta 4 Full Ayarlarda Benchmarkta 50-60 FPS Arası alıyorum. Fakat ana oyunda 30 fpsi bile bulamıyorum. Sebebi nedir?
8 GB RamYalnız konu sı.ıyorsunsistemin ne bir yazar mısın?
Laptop kullanıyorsun dimi mobil ekran kartın var8 GB Ram
i5 6200U
GeForce 920M
Valla sistemlerden çok anlamam hocam ama bu üçü var bende
Laptop kullanıyorum evetLaptop kullanıyorsun dimi mobil ekran kartın var
Marka neLaptop kullanıyorum evet
Valla internetten aldım sakıncası yoksaEkran kartın pek güçlü değil gibi duruyor sistemi sen mi topladın uzmana mı toplattın?
Gta 4 ün optimizasyonu berbat zaten normalAma gta 5 çoğu ayar highde bazı ayarlar düşükte 35 fps alırken ondan 4 sene eski oyun neden çalışmıyor doğru dürüst onu anlamadım
Acer Model de travelmate 5742gMarka ne
gta 4 den kaynaklı optimizasyonu kötü o oyunun unutma bir oyunun güzel oynanmasının yeni çıkmasıyla alakası yok ? optimizasyon iyiyse her oyunu yüksek fps oynarsınAcer Model de travelmate 5742g
Aynen ya gta 4 tuhaf bir oyun bir türlü alışamadımKardes gta 4un cok fazla fps verdigini girmedim hicbir sistemimde ancak gta 5 kullan bence aldiysan eger gta 4te birkac goruntu problemide vardi karanliklik vs gibi.
Hayatımda öyle karanlık dünya görmedim zaten. İçim karardı. ps3'te 4 kez bitirdim gta 5'i biraz da gta 4 deneyeyim dedim olmadı :/Kardes gta 4un cok fazla fps verdigini girmedim hicbir sistemimde ancak gta 5 kullan bence aldiysan eger gta 4te birkac goruntu problemide vardi karanliklik vs gibi.
Araba fizikleri dışında hiçbir fiziğini sevmemHayatımda öyle karanlık dünya görmedim zaten. İçim karardı. ps3'te 4 kez bitirdim gta 5'i biraz da gta 4 deneyeyim dedim olmadı :/
Aynı sekilde tek iyi tarafi araclarin estetigi oyunun mapi dehset karanlik hikayesi iyi ama grafikler igrenc.Araba fizikleri dışında hiçbir fiziğini sevmem