GTA IV 32 Kişilik Multiplayer Modu İle Geliyor

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Rockstar Games tarafından yayılan bir haber GTA hayranlarını sevindirecek nitelikte.

grand-theft-auto-iv-20071128012032646-000.jpg

Online oyunlara olan ilgiyi göz önüne alan Rockstar Games uzun yıllardır geniş hayran kitlesine sahip oyununa PC platformunda birkaç puan daha kazandıracak sıçrama ile geliyor.

GTA IV tam 32 kişi ile aynı anda oynanabilecek. Artık birlikte gruplar kurup çete savaşlarımı yaparsınız, cafe-disko mu basarsınız, oto hırsızlık çetesimi kurarsınız size kalmış...

Yazan : Yılmaz Yanar
SDN : ShiftDeleteNet
Bilgi : Rockstar

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
GTA: San Andreas için www.sa-mp.com tarafından resmi olmayan multiplayer yaması yapılmıştı. Tabi resmi bir eklenti olmadığı için sorunlarıda beraberinde getiriyordu. Örneğin oynarken arada bir oyundan atıyordu. Ama gerçekten GTA'yı multiplayer oynamak çok zevkli. Yarışlar olsun, çete savaşları olsun, görevler olsun ben gibi GTA tutkunları için tadından yenmez bir lezzetti. GTA 4'un MP desteği ile gelmesi bizim için gerçekten çok güzel bir haber. Teşekkürler Rockstar Games :-)

adrenalix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi şimdi ben bu oyunu alsam leptop'a yükliye bilrmiyim (leptopum call of duty 5 kaldırdı crasisi de kaldırdı pes 2009 kaldırdı) üçude yüklu şuan üçünude oynuyorum ama gta 4 kaldırırmı bilmem yardım cı olun... (yaw saçmaladım sanki :):):) ) neyse yazarsınız bana byy

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O üç oyunu kaldırdı ise üzerine bir merdane tak çamaşır bile yıkar o makine :D oyunu kaldırıp kaldırmama konusuna gelince sistem gereksinimleri ile karşılaştırma yapman gerekli ;)

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hepimizin bildiği sevdiği bir oyun Multiplayer seçeneği ile tadından yenmez şimdi.Rocketmanıda takınca süzülürüz semalarda 30-40 kişi:stuart:

angeltr26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben online nasıl oynaya bilirim tam olarak anlata bilirmisiniz?