TenoComTR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Gta gizemleri hakkında bir konu başlatmamı ister misiniz?
Son düzenleyen moderatör:
Tek GTA5 olmayacak.Steam üstünde 3'ten tut 5'e kadar GTA var.San Andreas diyorsan gizemler hala tam olarak çözülememiş.Hepsini biliyoruz zaten kardeşim.Dağda Yazı,Testereli Katil,Çığlık sesleri vesaire.
Ama yinede sana kalmış.
Bende bir tane vereyim.GTA:SA da Los Santos denize açılınca hayalet gemi var.Ozaman ilk bilgimi vererek başlayayım...Şimdi hayalet kasabada mezarlık var...Burda bir taşın üstünde Carl -CJ'in ismi-yazdığını görürsünüz.Şimdi ne var bunda diyeceksiniz ama niye orda olduğunu bilen pek yoktur.High Moon görevinde kendi mezarımızı kazdırır ya Tenpenny bunu bizim için koymuştur.Ama plan başarılı omayınca ve Tenpenny ölünce taş orada kalmıştır.
Ama hiçbir ek paket yüklü olmadan o bölgede yer altına iniliyor. Şu videodaki gibi:+ Area bölgesine inen uzaylılar buda bir ekpaket
Bunu ilk defa görüyorumAma hiçbir ek paket yüklü olmadan o bölgede yer altına iniliyor. Şu videodaki gibi:
Ben Area51'e girmeyi biliyorum.Freeway motosikletini aldıktan sonra havalandırma kapağına gidin orada F tuşuna basın-iyice yaklaştıktan sonra- ve içerideseiniz bir minugun bulabilirsiniz.Dikatlice bakınca Half-Life göndermesi bulabilirsiniz...Bunu ilk defa görüyorum![]()