GTA 5 oynanabilme durumu?

apomario

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu soru eminim çok kez sorulmuştur ama pek bi bilgim olmadığı için ben de sorma ihtiyacı duyuyorum. Asus marka bir laptop sahibiyim. GTA 5 için gereken sistem özelliklerini kendi bilgisayarımda araştırıp buldum. Acaba bu özelliklerde GTA 5 oynanabilir mi sıkıntı olur mu? Yazılan sistem gereksinimleri ile sahip olduğum sistem özelliklerine kıyaslayamıyorum pek bi bilgim yok.
İşletim Sistemi: Windows 8 (64 bit)
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz (8 CPUs) 2.40 GHz
Bellek: 8,00 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 750M
DirectX: DirectX 11
Aynı zamanda kafama takılanlar var..
Intel(R) HD Graphics 4600 diye bir ekran bağdaştırıcısı daha gözüküyor orada yaklaşık top. bellek: 1792 MB yazıyor. Ben ekran kartı 4 gb diye aldığımı düşünüyordum. Sanırım paylaşımlı olduğundan böyle gözüküyor.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu soru eminim çok kez sorulmuştur ama pek bi bilgim olmadığı için ben de sorma ihtiyacı duyuyorum. Asus marka bir laptop sahibiyim. GTA 5 için gereken sistem özelliklerini kendi bilgisayarımda araştırıp buldum. Acaba bu özelliklerde GTA 5 oynanabilir mi sıkıntı olur mu? Yazılan sistem gereksinimleri ile sahip olduğum sistem özelliklerine kıyaslayamıyorum pek bi bilgim yok.
İşletim Sistemi: Windows 8 (64 bit)
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz (8 CPUs) 2.40 GHz
Bellek: 8,00 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 750M
DirectX: DirectX 11
Aynı zamanda kafama takılanlar var..
Intel(R) HD Graphics 4600 diye bir ekran bağdaştırıcısı daha gözüküyor orada yaklaşık top. bellek: 1792 MB yazıyor. Ben ekran kartı 4 gb diye aldığımı düşünüyordum. Sanırım paylaşımlı olduğundan böyle gözüküyor.

GTA V i çok rahat oynarsın ama low-mediumda oynarsın çözünürlüğe göre değişir bu işlemcin ve ekran kartın gayet ideal.