Gta 5 Online Hakkında...

record1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yaklaşık 2-3 hafta önce SDN gibi büyük bir sitede GTA 5 Online'ın belli bir süre sonra kalkacağı haberini duymuştum. Steam'den de Gta 5 almak istiyordum fakat bunu duyunca fikrim değişti. Bunun hakkında bi bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
GTA nın online ı kalkmaz bu kadar kişi satın aldı oynuyor adamlar delimi kaldırsın siz alın oyunu .....

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Kafayımı yediniz kardeşim mantıklı düşünün, Grand Theft Auto V gibi bir oyun steam gibi bir programdan kalkarmı adamların gelirlerinin %30u zaten o oyundan geliyor..
Biraz mantıklı düşünün

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Fake haberdir. Hiç insan bindiği dalı keser mi?

HunterCurse1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
GTA VI çıkana kadar ; GTA V Online kapanacağını zannetmem .Zaten GTA v online kapanacak olursa resmi bir açıklama gelir .Ortada yeni gta oyunu yok ki kapatsınlar .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
O kadar insan neden para veriyor sanıyorsun GTA V'e? Bana da cazip gelen online oynamak. Başka oyun çıksa bile kapanmaz online.

record1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam arkadaşlar zaten ben de yarın kapanıcak demedim. Yeni bir oyunu çıkmadan önce felan kapanır anlamında dedim. Bu arada gördüğüm haber sitesinin facebook sayfası 500k+'ydı fakat ismini hatırlamıyorum. Neyse yardımlarınız için teşekkürler

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Tamam arkadaşlar zaten ben de yarın kapanıcak demedim. Yeni bir oyunu çıkmadan önce felan kapanır anlamında dedim. Bu arada gördüğüm haber sitesinin facebook sayfası 500k+'ydı fakat ismini hatırlamıyorum. Neyse yardımlarınız için teşekkürler
Yeni oyun çıksa da kapanmaz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Klavyesi olan yazıyor...