berat güven
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 422
sadece onlina 15 20 dkda giriyor bu normalmi ssd ye kuruncada boyle hızlandırmanın yolu varmı
Ssdye kurduğunda tabii ki hızlanır. Şu aralar herkes girdiği için biraz daha uzun sürüyor serverlara girerken. Hızlıca direkt girmek istersen, ayarlar kısmından invite only session'u seçip girebilirsin(böyle girdiğinde solo bir şekilde oynarsın ama heistleri vs. yapabilirsin. Arkadaşların da dahil sen davet etmediğin sürece senin olduğun servera katılamaz.)sadece onlina 15 20 dkda giriyor bu normalmi ssd ye kuruncada boyle hızlandırmanın yolu varmı
bedava diye yecüc mecüc gibi akın ediyorlarsadece onlina 15 20 dkda giriyor bu normalmi ssd ye kuruncada boyle hızlandırmanın yolu varmı
OYUNU CIKTIGI GÜN ALDIM ARKADAŞIM PS 3 DE VE PC DEbedava diye yecüc mecüc gibi akın ediyorlar
İNTERNETİM BAYA HIZLI 50 MB DOWLAND 20 UPLOAD 3 PİNG YAZIYORinsanlar hevesini alınca girmeyi dene online kısmına. oyun offline halde kasmıyor da onlineda sorun varsa zaten sunucu kaynaklıdır veya pingin yüksek de olabilir. Bunları test eden siteler var bir bak pingine
COK TEŞEKKÜR EDERİM NORMALDE ONLINE FAZLA GİRMEM MOD YAPAR OFFLINEDA OYNARDIM ONLINE KARISIK GELİRDİ DENİCEM BU ARADA SSD YE KURARSAM ORTALAMA NE KADAR FARK OLURSsdye kurduğunda tabii ki hızlanır. Şu aralar herkes girdiği için biraz daha uzun sürüyor serverlara girerken. Hızlıca direkt girmek istersen, ayarlar kısmından invite only session'u seçip girebilirsin(böyle girdiğinde solo bir şekilde oynarsın ama heistleri vs. yapabilirsin. Arkadaşların da dahil sen davet etmediğin sürece senin olduğun servera katılamaz.)
Ssdden ssdye değişir o farkCOK TEŞEKKÜR EDERİM NORMALDE ONLINE FAZLA GİRMEM MOD YAPAR OFFLINEDA OYNARDIM ONLINE KARISIK GELİRDİ DENİCEM BU ARADA SSD YE KURARSAM ORTALAMA NE KADAR FARK OLUR
PS 3 KIRIK YAZILIMLI YANİ İNTERNETE BAGLADIGIMDA TÜM OYUNLAR SİLİNİYORps3 oyna o zaman online :d ben öyle yapıyorum şu an. 2 dairem var en büyük binada bide Bullet model aracım var zenginim orada. Pc serverları açıldığında hile yapmadan gelişmek zor olacak.
İnsanlar boşuna korsana karşıyız demiyor kardeşim ?PS 3 KIRIK YAZILIMLI YANİ İNTERNETE BAGLADIGIMDA TÜM OYUNLAR SİLİNİYOR
Arkadaşlar online'ı devre dışı bırakıp offline girme gibi bir imkan yok mu? Şuan girdiğimde timed out hatası veriyor internetsiz girme imkanı yok mu?
Ssdye kurduğunda tabii ki hızlanır. Şu aralar herkes girdiği için biraz daha uzun sürüyor serverlara girerken. Hızlıca direkt girmek istersen, ayarlar kısmından invite only session'u seçip girebilirsin(böyle girdiğinde solo bir şekilde oynarsın ama heistleri vs. yapabilirsin. Arkadaşların da dahil sen davet etmediğin sürece senin olduğun servera katılamaz.)
LAN kablosunu çıkart? Bir uygulama var işe yarar ama sonrasında ne olabileceğini bilmiyorum.Bundan bahsetmedim. GTA 5'e ilk girerkenden bahsettim.