gta 5 online çok yavaş giriyor

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
sadece onlina 15 20 dkda giriyor bu normalmi ssd ye kuruncada boyle hızlandırmanın yolu varmı

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
sadece onlina 15 20 dkda giriyor bu normalmi ssd ye kuruncada boyle hızlandırmanın yolu varmı
Ssdye kurduğunda tabii ki hızlanır. Şu aralar herkes girdiği için biraz daha uzun sürüyor serverlara girerken. Hızlıca direkt girmek istersen, ayarlar kısmından invite only session'u seçip girebilirsin(böyle girdiğinde solo bir şekilde oynarsın ama heistleri vs. yapabilirsin. Arkadaşların da dahil sen davet etmediğin sürece senin olduğun servera katılamaz.)

oguzhanbatiyel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
insanlar hevesini alınca girmeyi dene online kısmına. oyun offline halde kasmıyor da onlineda sorun varsa zaten sunucu kaynaklıdır veya pingin yüksek de olabilir. Bunları test eden siteler var bir bak pingine

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
bedava diye yecüc mecüc gibi akın ediyorlar
OYUNU CIKTIGI GÜN ALDIM ARKADAŞIM PS 3 DE VE PC DE
Mesaj otomatik birleştirildi:

insanlar hevesini alınca girmeyi dene online kısmına. oyun offline halde kasmıyor da onlineda sorun varsa zaten sunucu kaynaklıdır veya pingin yüksek de olabilir. Bunları test eden siteler var bir bak pingine
İNTERNETİM BAYA HIZLI 50 MB DOWLAND 20 UPLOAD 3 PİNG YAZIYOR

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Ssdye kurduğunda tabii ki hızlanır. Şu aralar herkes girdiği için biraz daha uzun sürüyor serverlara girerken. Hızlıca direkt girmek istersen, ayarlar kısmından invite only session'u seçip girebilirsin(böyle girdiğinde solo bir şekilde oynarsın ama heistleri vs. yapabilirsin. Arkadaşların da dahil sen davet etmediğin sürece senin olduğun servera katılamaz.)
COK TEŞEKKÜR EDERİM NORMALDE ONLINE FAZLA GİRMEM MOD YAPAR OFFLINEDA OYNARDIM ONLINE KARISIK GELİRDİ DENİCEM BU ARADA SSD YE KURARSAM ORTALAMA NE KADAR FARK OLUR

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
ps3 oyna o zaman online :d ben öyle yapıyorum şu an. 2 dairem var en büyük binada bide Bullet model aracım var zenginim orada. Pc serverları açıldığında hile yapmadan gelişmek zor olacak.

Reaksiyon puanı
8,191
Bedava olmadan önce de öyleydi. GTA Online bağlantısı hep yavaş.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
ps3 oyna o zaman online :d ben öyle yapıyorum şu an. 2 dairem var en büyük binada bide Bullet model aracım var zenginim orada. Pc serverları açıldığında hile yapmadan gelişmek zor olacak.
PS 3 KIRIK YAZILIMLI YANİ İNTERNETE BAGLADIGIMDA TÜM OYUNLAR SİLİNİYOR

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Arkadaşlar online'ı devre dışı bırakıp offline girme gibi bir imkan yok mu? Şuan girdiğimde timed out hatası veriyor internetsiz girme imkanı yok mu?

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar online'ı devre dışı bırakıp offline girme gibi bir imkan yok mu? Şuan girdiğimde timed out hatası veriyor internetsiz girme imkanı yok mu?

MrGrфn

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Bundan bahsetmedim. GTA 5'e ilk girerkenden bahsettim.