Gta 5 Kasma Sorunu

hakantuna03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm Arkadaslar ben 20 tlye korsan gta 5 aldım cd olarak ilk bölüm banka soygununda grafikler yüksekteydi ve hiçbir kasma olmuyordu
bölümü bitirdim ve şehire geçtim ondan sonra franklin araba çalıyodu işte orda kasmaya basladı arabayla ne kadar gidersem o kadar cok kasıyordu
grafikleri normala aldm ve oyunu kapattım yarım saat sonra tekrar açtm ve hiçbir kasma olmuyordu mutlu oldm ama 5 dakika sonra yine kasma basladı ben yine oyunu kapattım yine açtm 5 dakika sonra yine kasıyor benmi birşey yaptm bilmiyorum Sistemim Şu
Ekran Kartı:Nvidia Geforce 820m 4 gb
İşlemci:İntel Core İ5 2.20GHZ
Ram 4 gb
Leptop Arkadaslar zaten cok ısınnmıyor oyunlarda ama gta 5 de 10 dakikada ısınıyor yani üstüne tencere koyup yemek pişiririz o kadar sıcak oluyor
Şimdiden Teşekkürler

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bre Mubarek, neden korsan oyun alıp Rockstar ekibinin emeğini çalıyorsun?

hakantuna03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba benim ilk korsan oyunum zaten 170 tl oyuna verecek deilim unutmayın günde 10 tl icin çalısan var 170 tl oyun biraz fazla deilmi??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar Söyle Birsey Buldm benimle aynı sorunu olan varsa denesin fakat ben denemedim bilmiyorum inşallah yardımcı olur
http://techkafa.com/gta-5-grafik-dusuren-yama-yayinlandi-16177.html
grafikleri lowa düsürüyormus kötü sistemde oynayan varmıs bu yamayla

hsngrcn238

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gta 5 i bu sistemle dogru dürüst oynayamıyorum

İşletim Sistemi : Win7 64 bit İşlemci : İntel Core Tm2 Quad8300 2.50ghz

Ekran Kartı : Nvidia Geforce 9800 GT 1 Gb 256 Bit

Ram: 6 Gb

YARDIMCI OLURMUSUNUZ Kullanılabilen ram miktarı hep 4.56456 diye yazıyor yani ram den dolayı olabilirmi 6gb hepsini oyuna nasıl verebilirim ?

hakantuna03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
format üstüne kur oyunu bnmde öyleydi format üstüne kurmustum oyunu

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kardeşim bu ekmek su değil keyfi bişey olsada olur olmasada olur pahalı olması bahane değil

hakantuna03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Konu Zaten Korsan Oyun orjinal oyun deil ben o kadar oyun aldım steamdan yani gta 5 ilk korsan oyunum neyse Sorunu Çözüm Belki diğer arkadaşlara yardımcı olur RagnoTechClientSetup v0.80.270 outdated bunu indirin arkadaşlar bn 70 fps de oynuyorum suan cok işime yaradı İyi Günler