• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gta 5 grafik sorunu

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZV658Z.jpg
[/URL][/IMG]
L4MvJj.jpg
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar sorun bu yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Sistem özellikleri hakkinda hicbir bilgi belirtmemissiniz.

Ekran kartı modeliniz nedir?
Sürümü?

Ekran Kartım: Amd radeon hd 6670 6 gb
intel core i5 3.2 ghz
8 gb ram directX 11
ayrıca ekran kartı güncellemelerim tam

Sürücünüzü güncellediniz mi? Oyun hangi sürümde?

Oyun son sürümde orjinal olduğu için güncellemeri kendi yapıyor. Şimdi sürücüleri güncelliyorum devam ederse burdan bildiririm. Teşekkürler.

sürücülerin hepsini güncelledim oyunda son sürüm fakat devaö ediyor. Ayrıca yağmur yağdığında çok artıyor.

Yok mu önerisi olan şundan kaynaklanıyor olabilir dediğiniz bir şey?

Yok mu önerisi olan şundan kaynaklanıyor olabilir dediğiniz bir şey?
Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.

Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.
Oyundaki nerdeyse tüm grafik ayarlarıyla oynadım bazen azalmalar oldu fakat tam bit çözüme kavuşamadım birde genelde dağlarda oluyor ayrıca yağmur yağınca artıyor.

Ee yokmu yapacak bir şey
Ayarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.

Yardımların için gerçekten çok teşekkürler deneyeceğim. Ben kasarak olmasına rağmen grafik hatası olmadan oynadım demişsiniz gta 5 den mi bahsediyorsunuz?

Yardımların için gerçekten çok teşekkürler deneyeceğim. Ben kasarak olmasına rağmen grafik hatası olmadan oynadım demişsiniz gta 5 den mi bahsediyorsunuz?
Rica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemedi :D sonra gtx 970 ile oynadim harikaydi. Ama en yuksek ayarda oynarim ben dersen 980 daha uygun su anlik.

Rica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemedi :D sonra gtx 970 ile oynadim harikaydi. Ama en yuksek ayarda oynarim ben dersen 980 daha uygun su anlik.
Sizce benim ekran kartım nasıl bu çöp olmuş derseniz yeni bişeyler düşüneceğim

Ayarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.
Oyunu sildim ve yeniden kurdum fakat sorun hala devam ediyor deli olacağım böyle giderse bir türlü çözemedim

bence kartınız grafikleri kaldırmıyor gibi:yes:

Ekran kartını en düşük ayarlara almayı deneyin sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Benim sistem özelliklerim seninkinden daha kötü sadece işlemci aynı ama bi grfik sorunu yoktu fakat saniyede bir adım atıyodu :D

Benim sistem özelliklerim seninkinden daha kötü sadece işlemci aynı ama bi grfik sorunu yoktu fakat saniyede bir adım atıyodu :D

Valla kardeşim burda denilen her şeyi denedim fakat dediğim gibi bir çözüme ulaşamadım son çare olarak ekren kartımı değiştireceğim onuda ne zaman değiştiririm bilmiyorum ama umut verdin :)