Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.Yok mu önerisi olan şundan kaynaklanıyor olabilir dediğiniz bir şey?
Oyundaki nerdeyse tüm grafik ayarlarıyla oynadım bazen azalmalar oldu fakat tam bit çözüme kavuşamadım birde genelde dağlarda oluyor ayrıca yağmur yağınca artıyor.Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.
Ayarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.Ee yokmu yapacak bir şey
Rica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemediYardımların için gerçekten çok teşekkürler deneyeceğim. Ben kasarak olmasına rağmen grafik hatası olmadan oynadım demişsiniz gta 5 den mi bahsediyorsunuz?
Sizce benim ekran kartım nasıl bu çöp olmuş derseniz yeni bişeyler düşüneceğimRica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemedisonra gtx 970 ile oynadim harikaydi. Ama en yuksek ayarda oynarim ben dersen 980 daha uygun su anlik.
Oyunu sildim ve yeniden kurdum fakat sorun hala devam ediyor deli olacağım böyle giderse bir türlü çözemedimAyarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.
bence kartınız grafikleri kaldırmıyor gibi:yes:
Benim sistem özelliklerim seninkinden daha kötü sadece işlemci aynı ama bi grfik sorunu yoktu fakat saniyede bir adım atıyodu![]()
Nasıl bi bütcen var ona yardımcı oliyim bari![]()