Gta 5 grafik sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeuon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZV658Z.jpg
[/URL][/IMG]
L4MvJj.jpg
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar sorun bu yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sistem özellikleri hakkinda hicbir bilgi belirtmemissiniz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ekran kartı modeliniz nedir?
Sürümü?

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Kartım: Amd radeon hd 6670 6 gb
intel core i5 3.2 ghz
8 gb ram directX 11
ayrıca ekran kartı güncellemelerim tam

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sürücünüzü güncellediniz mi? Oyun hangi sürümde?

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun son sürümde orjinal olduğu için güncellemeri kendi yapıyor. Şimdi sürücüleri güncelliyorum devam ederse burdan bildiririm. Teşekkürler.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürücülerin hepsini güncelledim oyunda son sürüm fakat devaö ediyor. Ayrıca yağmur yağdığında çok artıyor.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu önerisi olan şundan kaynaklanıyor olabilir dediğiniz bir şey?

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yok mu önerisi olan şundan kaynaklanıyor olabilir dediğiniz bir şey?
Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki çok sağolun deneyeceğim inşallah olur.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunda butun ayarlari acin kaptin, yukseltin azaltin bende de Medal Of Honor da siyah ekran problemi bu sekilde duzlettim. Yani oyunda ekstra bir ayar aciksa kapatin ekran karti desteklemiyor olabilir.
Oyundaki nerdeyse tüm grafik ayarlarıyla oynadım bazen azalmalar oldu fakat tam bit çözüme kavuşamadım birde genelde dağlarda oluyor ayrıca yağmur yağınca artıyor.

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ee yokmu yapacak bir şey
Ayarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımların için gerçekten çok teşekkürler deneyeceğim. Ben kasarak olmasına rağmen grafik hatası olmadan oynadım demişsiniz gta 5 den mi bahsediyorsunuz?

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yardımların için gerçekten çok teşekkürler deneyeceğim. Ben kasarak olmasına rağmen grafik hatası olmadan oynadım demişsiniz gta 5 den mi bahsediyorsunuz?
Rica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemedi :D sonra gtx 970 ile oynadim harikaydi. Ama en yuksek ayarda oynarim ben dersen 980 daha uygun su anlik.

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim, onemli degil. Evet Gta 5 ilk karli olan yeri gectim fakat 2 araba alma yerine gelince adam hareket bile edemedi :D sonra gtx 970 ile oynadim harikaydi. Ama en yuksek ayarda oynarim ben dersen 980 daha uygun su anlik.
Sizce benim ekran kartım nasıl bu çöp olmuş derseniz yeni bişeyler düşüneceğim

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlari dusurmekten ve varsayilan ayarlara getirmekten baska oyunu silip tekrar kurabilirsiniz. Ben amd 7730 ekran kartimla oynadim oyunu cok kasmasina ragmen grafik hatasi gormemistim.
Oyunu sildim ve yeniden kurdum fakat sorun hala devam ediyor deli olacağım böyle giderse bir türlü çözemedim

mito

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence kartınız grafikleri kaldırmıyor gibi:yes:

PowerID

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartını en düşük ayarlara almayı deneyin sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

glmhmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sistem özelliklerim seninkinden daha kötü sadece işlemci aynı ama bi grfik sorunu yoktu fakat saniyede bir adım atıyodu :D

seeuon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sistem özelliklerim seninkinden daha kötü sadece işlemci aynı ama bi grfik sorunu yoktu fakat saniyede bir adım atıyodu :D

Valla kardeşim burda denilen her şeyi denedim fakat dediğim gibi bir çözüme ulaşamadım son çare olarak ekren kartımı değiştireceğim onuda ne zaman değiştiririm bilmiyorum ama umut verdin :)