Soru GTA 5 Epic Games Hesabı

Krakow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba ben 1-2 sene önce gta 5 epic games te ücretsiz olmuştu bende pc sistemi düşük olduğu için almamıştım şimdi yeni bir pc aldım ve gta 5 indirmek istiyorum eğer elinde olan varsa bana içinde gta 5 olan epic games hesabını hediye edebilirmi?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
arkadaşlar merhaba ben 1-2 sene önce gta 5 epic games te ücretsiz olmuştu bende pc sistemi düşük olduğu için almamıştım şimdi yeni bir pc aldım ve gta 5 indirmek istiyorum eğer elinde olan varsa bana içinde gta 5 olan epic games hesabını hediye edebilirmi?
Dostum letfo gibi yerlerde uygun fiyata verenler var.Benimde arkadaşım 2 tane almıştı birini bana verdi.Emin ol fazladan olsa verirdim sana.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Kimsenin öyle birşey yapacağını sanmam dostum.Steam hesabına kendin güvenle al.174 TL ile şu anda en ucuz platform.
Sakın hesap felan da satın alma.Hesaplar çalıntı oluyor genellikle.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Kimsenin öyle birşey yapacağını sanmam dostum.Steam hesabına kendin güvenle al.174 TL ile şu anda en ucuz platform.
Sakın hesap felan da satın alma.Hesaplar çalıntı oluyor genellikle.
Stemda satılan hesap geri alınabiliyor o yüzden satın alması şart.

Krakow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alacak durumum olmadığı için istiyordum

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Alacak durumum olmadığı için istiyordum
Hayat çok acımasız dostum.Umarım bulursun,ya da bir şekilde biriktirip alırsın.Şahsen indirimleri takip etsen çok çok uygun fiyatlara denk geliyor.

Krakow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayat çok acımasız dostum.Umarım bulursun,ya da bir şekilde biriktirip alırsın.Şahsen indirimleri takip etsen çok çok uygun fiyatlara denk geliyor.
Almak için biraz uğraşıcaz maalesef crack indirmeyi denedim torrent ile ancak olmadım

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Almak için biraz uğraşıcaz maalesef crack indirmeyi denedim torrent ile ancak olmadım
Kesinlikle önermiyorum.Temiz bir formattan sonra hiçbir şekilde korsan bir şey kurma.Ufaktan biriktir al oynunu.Her şeyi usulüne göre güzel.Pc ye virüs bulaştırma crack'li oyun yüzünden

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Steam hesabından bahsetmedim :) Bedavaya alanlar Epic hesaplarından bahsettim.
Hocam,steama hesabım çalındı diye mail atınca senden bazı bilgiler istiyorlar,o doğrultuda hesabını geri veriyorlar onu demek istedim.Satsa dahi steam hesabını geri alabilir eğer satıcı kötü biriyse.Epic mevzusunu hiç bilmiyorum açıkcası.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Kesinlikle önermiyorum.Temiz bir formattan sonra hiçbir şekilde korsan bir şey kurma.Ufaktan biriktir al oynunu.Her şeyi usulüne göre güzel.Pc ye virüs bulaştırma crack'li oyun yüzünden
Forum Kurallarından sakınarak söylüyorum.Bazı crack ekipleri virüs/warez ekleyebilirken bazıları cidden sağlam iş yapıyor.
Hayrına yapmıyor diyenlerda var tabii..