Burası türkiye kendi sistemini atarmısın ?Gercekten sorunun hala ne oldugunu anlamadin mi hayir yani ne dememizi bekliyorsun ki ? Git bi gta nin sistem gereksinimlerine bak bi de kendi bilgisayarinin donanimina sonra gel
ah bu sorun belirtenler iyi detaylı bılgı verseler ne guzel olur o kadar cok ıhtımal varkı ınsanın dogru sonucu soylemesı ıcın muneccın olması lazım.Arka planda oyun dışında cpu yu sömüren uygulama olabilir bir kontrol edin.
Crack gta 5 de high ayarlarda 30 fps görmüştüm. Crack gtada bazı dosyalar eksik ve crack gtanın ne yararı vardır diye araştırabilirsin. Crack oyundaki fps sıkıntısını tamamen ortadan kaldırır.i5 2410M 2.80GHz 8GB RAM ile GTA 5 oynuyorum bırakın donmayı kasmayı FPS bile düşmüyor hemde oyun orj değil, sisteminin kaynaklarını sömüren birşeyler vardır kontrol et ya da format at.
demek crack gta haCrack gta 5 de high ayarlarda 30 fps görmüştüm. Crack gtada bazı dosyalar eksik ve crack gtanın ne yararı vardır diye araştırabilirsin. Crack oyundaki fps sıkıntısını tamamen ortadan kaldırır.
Crack gtada kasmaz. Benim dediğim orjinal demiştim.demek crack gta haabı benım pc m tetris oynarken kasıyoo nasıl crack yapabılırım
hı anlamadım ama saol abı artık ıdolumsun senı hep takıp edıcem kalp <3 böyle bılgı ancan alımde olur kalp <3Crack gtada kasmaz. Benim dediğim orjinal demiştim.![]()
Darbogaz var demekArkadaşlar Gta 5 Cpu %100 oluyor yardım edin.
İşlemci : i5 4210u 1.40 2.40 ghz
Oyunda mause kasıyor. fps düşüyor.